Partizan ne gubi vreme, odmah saopštenje posle meča sa Zemunom!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.02.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net

Sat vremena nakon završetka poslednje utakmice 24. kola Super lige Srbije iz Humske stiže zvanično saopštenje za javnost.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednja utakmica 24. kola Super lige Srbije odigrana je tokom popodneva u Humskoj gde su fudbaleri Partizana i Zemuna remizirali rezultatom 1:1.

Gosti su poveli golom iz penala, domaćin izjednačio pogotkom Saše Zdjelara u sudijskoj nadoknadi vremena.

Nezadovoljni konačnim ishodom utakmice i činjenicom da su gol primili "iz nepostojećeg penala", iz Humske su se oglasili saopštenjem za javnost koje prenosimo u celini.

"Nakon današnje utakmice između FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti. U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu.

Naša ekipa je na današnjoj utakmici oštećena na drastičan način - dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0. Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici.

Ne možemo a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije?

FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku
", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Partizan nakon remija sa Zemunom ima 11 bodova manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu i mnogi su mišljenja da je borba za titulu već sada okončana iako do kraja ligaškog dela takmičenja ima još šest kola, a potom sledi deljenje bodova i sedam kola plej-ofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

84 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Monday, 26.02.2018
22:30

Može li da se objavi moj komentar od pre jedan dan? Nikoga ne vređa, bar mislim. Jedino ako se istina ne sme objaviti jer to boli, onda OK. A da smo dotakli dno dna, jesmo.

avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 26.02.2018
16:28

Trebalo je pisati saopstenje i posle Lucana.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 26.02.2018
11:51

Pa ocigledno sa vidi da ga je odvalio po vrhu desne kopacke, pogledaj kao mu se stopalo vraca u nazad. Ne znam sta nije ovde jasno i Cucinu je jasno po reakciji sta je uradio, jer nije ni dramio odmah je pogledao sudiju i uhvatio se za glavu. Trebali ste za proslo kolo da pisete saopstenje ne za ovo, ovde je sve jasno. Penal kao kuca!!!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 26.02.2018
11:41

Jesmo pokradeni ali meni više od toga smeta naša igra.. Sramota bre.. Kad se setim Evertonovog i Žukinog žara na terenu a sada vidim ove manekene dodje mi da vrištim od besa.. A na sve to ono Djukićevo nismo imali sreće, borili smo se ahahahahaha pa šta si se bre borio, vucaju ti se po terenu ko babe.. A ovo saopštenje u fazonu terze apsolutno osudjujem kao i svi normalni navijači Partizana.. Nemojte da sramotite Partizan, bagro.. Mislite da ćete ovakvin stvarima da se operete od odgovornosti? E pa malo morgen.. #UpravaNapolje

avatar
Milan_89
Monday, 26.02.2018
11:30

Da ste ekipa pregazili bi zemun (koji je igrao bez najvecih pojacanja Ninkov, Petkovic) bar tri gola bi im spakovali... Da ste ekipa kao sto Ilijev i Pantic pricaju... Ali ste bez Leonarda i Djurdjevica truba. Ozegovic nije ni do kolena Urosu a Suma i Leonardo su tek nebo i zemlja. Ne navijam za partizan ali Partizanu fali igrac koji ima m... da uzme loptu i krene bez straha u napad.

avatar
Sasa Andric
Monday, 26.02.2018
08:17

nista neznaju treba se zapitati kog trnera dovesti ovaj djuka bi nam puno pomogo kad bi otiso

avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 26.02.2018
06:20

Dabogda posle svake sledece utakmice pisali saopstenja.

avatar
magister
Monday, 26.02.2018
03:44

Da dodam: pošto se na usporenom snimku iz više uglova vidi da penal nije postojao, a to ne može da se vrati - igrač koji je očigledno simulirao, da proizvede posledicu, koju je uspeo da proizvede i da dovede do neregularnog rezultata - mora da bude žestoko kažnjen. Žestoko. Kao primer. I da se tako kažnjavaju svi čiji se prekršaji i pokvarenluci utvrde kasnijim pregledanjem snimka. Mitrović je u Premijer ligi bio kažnjen sa nekoliko utakmica za jedan možda i neoprezan udarac laktom. Ovo nije bilo slučajno. A verujem da je sudija to video kao penal i odsudio pošteno u skladu sa svojom savešću. Tako da: sudija je prevaren, igrač je prevarant koji treba da dobije recimo 5 utakmica neigranja (i kakav je naš mentalitet on će se ponositi umesto da se stidi, a naš padavičar Ožegović mu verovatno zavidi), a ova okupatorska uprava takođe treba da bude kažnjena, zbog uznemiravanja javnosti, stvaranja loše atmosfere, lažnih optužbi kojima bi da opravda svoju nesposobnost i dovođenjem u pitane smisla celog takmičenja, samo da bi trenutno skinuli odgovornost za svoj loš rezultat sa sebe i prebacili interesovanje svojih navijača na drugu stranu. Ali, neće uspeti. Ovo im niko neće poverovati.

avatar
magister
Monday, 26.02.2018
03:35

Stideo bih se dok čitam ovo besmisleno saopštenje, provincijalno kao naša igra protiv Čeha, a bogami i veći deo prvenstva, ali se ne stidim, jer znam da to nije saopštenje Partizana, nego ovih koji su okupatori FK Partizan, tako da njihova sramna saopštenja zaista ne doživljam našim. U vezi sa penalom: deluje da penala nije bilo, ali da ga je sudija svirao sa namerom... Ko je gledao utakmicu zna da to nije tako. Pa čak i kad bih sumnjao da jeste, nikad ne bih se bi dozvolio, pogotovo u ovakvim, gubitničkim okolnostima, da pišem ovakva saopštenja i da ispadam jadan. Ali, rekoh, ja ne bih i, verujem,niko ko je stvarno predstavnik FK Partizan. Ali ovi...

avatar
Marija Maja Pajic
Monday, 26.02.2018
02:16

Da li o poštenju priča partizan koji je 6 godina krao i nameštao titule a da ne zaboravimo ove sezone utakmica protiv napretka u beogradu 1 0 za napredak do 96 minuta i onda everton daje gol iz ofsajda, pa utakmica u čačku, da vas podsetim da je u jednom delu sezone na 6 uzastopnih utakmica svirano 7 penala tako da nemaju nikakvo pravo da pričaju o nameštanju samo neka se pokriju ušima.

avatar
Ivan Petrovic
Monday, 26.02.2018
01:43

Zvezdas sam i mislim da penal nije bio.... ali ljudi manite se penala i gluposti, trebali ste im dati pet komada ... alooo Zemun. Oterajte Djukica i Jankovica

avatar
3x3
Monday, 26.02.2018
00:36

Nerealno je kako su postali vise dosadni sa saopstenjima.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 25.02.2018
23:37

Kradu nas, ali dosta vise, mi nismo kao oni, igra je bila ocajna, zasluzili smo da izgubimo, do tog penala trebali smo da damo bar 2-3 gola i da ako nam se tako nesto desi. Sudije su ljudi, grese, cesce slucajno nego namerno. Ovo saopstenje je trebalo da bude tipa celokupno rukovodstvo daje ostavku, a ne ovo, dosta vise,...

avatar
Scepan Draskovic
Sunday, 25.02.2018
23:37

Kako su se navukli na ova saopstenja, da ne povjerujes!!!

avatar
Mario Žile Stajić
Sunday, 25.02.2018
21:55

Ako je bio penal što vam je Mažić dosudio na derbiju onda je i ovo penal. Loši ste, nemate igru, do vas je.

avatar
verdant
Sunday, 25.02.2018
21:52

to sto nije bio penal,koji je dosudjen, ne menja cinjenicu da smo zasluziili da izgubimo....i ovako ce ostati dok djukic,tosic i jankovic ne odun(navijam za partizan od rodjenja a ovo sto djukic radi je skrnavljenje svega onog sto bodrim)

avatar
EDO
Sunday, 25.02.2018
21:29
avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 25.02.2018
21:28

Normalno da je lose sudjeno,cuj 11na11

avatar
Dalibor Stanojevic
Sunday, 25.02.2018
21:17

Smesno i zalosno. Da imate ekipu nebi pisali saopstenja nego bi ih ugazili 5:1. Ovako kad imas nikakvu ekipu, jos goreeg trenera i strucni stab...pisite saopstenja.

avatar
toma1980
Sunday, 25.02.2018
21:17

Ovakvom igrom Partizan ne moze pobediti ni Zemun.nFudbalere Partizana treba da bude SRAMOTA zbog Nezalaganja na Terenu!!!! Penal nije postojao ali Fudbaleri Partizana nista nisu uradili da bi Pobedili Hrabre Zemunce!!!!

avatar
Kori Volden
Sunday, 25.02.2018
21:16

Mislite kao ono kad je Mladost dobila dva crvena kartona zbog prigovora ?

avatar
Todorovic Slobodan
Sunday, 25.02.2018
21:13

Pokusaj protivnika osakatiti sancionise se, u sesnaestercu je to penal i najmanje zuti karton, pogledajte druge Lige kako se to sankcionise!

avatar
Zoki Knez
Monday, 26.02.2018
23:23

Nikada se ne moze sankcionisati ako nije bilo ni najmanje dodira.To da li se protivnicki napadac uplasio pa skocio to je njegov problem.To Vas jedino u podmlatku Zvezde uce da cim protivnicki odbrambeni igrac krene na Vaseg napadaca on se kao uplasi i baci a sudija ce VEC SVIRATI.

avatar
Grof of PalmaCity
Sunday, 25.02.2018
21:11

Uprkos fenomenalnoj partiji Partizana, fudbalu koji vraca gledaoce na tribine, a danas ih je na JNA bilo malo manje od proseka, iskljucivo zbog sudijskih gresaka, Partizan je ostao bez planiranih bodova zbog kojih je mozda i titula dovedena u pitanje.......Kome je to u interesu???

avatar
Todorovic Slobodan
Sunday, 25.02.2018
21:11

Penal cist kao suza, kad igrac tako startuje bez mogucnosti da loptu uzme onda nije ni potrebno da protivniko polomi obe noge!

avatar
Milan Vujinovic
Sunday, 25.02.2018
20:59

Zasto gospodo niste dali dva gola pre toga i uopste ne bi trbali komentarisati a vi postizte gol u 93 min

avatar
Silent
Sunday, 25.02.2018
20:58

80% utakmica su dobili uz pomoc sudija sad su trebali biti najmanje u minusu 25 bodova

avatar
Bojan Samardzic
Sunday, 25.02.2018
20:56
avatar
VN2410
Sunday, 25.02.2018
20:45

Gdje vam saopstenje za proslo kolo, postenjacine? Ukrali ste bre 15 b od pocetka sezone i jos imate obraz pisati o postenju.

avatar
Srki987
Sunday, 25.02.2018
20:42

Ahahahahahahahahaha

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 25.02.2018
22:10

Buahahahahahaaa

avatar
ubipacijentic
Sunday, 25.02.2018
20:38

Da nas kradu kradu nas ali i da igramo očajno igramo.

avatar
SladjanDj
Sunday, 25.02.2018
20:30

Identičan pokušaj iznuđivanja penala je bio na jednom od derbija, kada je Neca Mihajlović pokušao da iznudi penal za Partizan.

avatar
RG VILI
Sunday, 25.02.2018
20:55

I sto nisu oba svirana? Jer se radi protiv istog kluba,oba puta na istu stetu!? Bas si dobro spomenuo ovo...

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Sunday, 25.02.2018
20:25

Aman vise.Pa nije bio penal,pa sta?Da li vi treba da igrate sa zemunom na gol vise?Ne pricajte gluposti vise nego menjaj te trenera.Aman ne srozavaj te se vise?SRAMOTA JE NA STA SE ZALITE! PRST NA CELO I U NASE DVORUSTE JE PROBLEM.SAMO GA VI NE VIDITE IZGLEDA.Goran

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 25.02.2018
20:21

mani se saopstenja igrajmo fudbal

avatar
Capitano
Sunday, 25.02.2018
20:17

Pocinje! Tako su i prosle godine u ovo vreme poceli sa saopstenjima i napadima na sve i videli smo kako se zavrsila sezona. Danas penal nije bio, ali opet se igralo dok Partizan nije dao gol. Zasto to nisu spomenuli u saopstenju?

avatar
Dolina cupova
Sunday, 25.02.2018
20:52

Procitaj komentare navijača Partizana! Sviran je nepostojeci penal, a 90% nas se ne slaže sa saopstenjem vec traži smenu trenera i bolju igru! Kakva prosla sezona? Sve derbije smo vas dobili, osim onog u kom ste dali gol iz gol auta! Igrali ste katastrofalno, izgubili ste jedinu utakmicu koju niste zatvorili, a svi podrzavate Terzića i njegova suluda saopstenja o tome kako vas je neko pokrao! E vidiš, tu je razlika, ali tesko da ce te to shvatiti!

avatar
Man united
Tuesday, 27.02.2018
21:31

А јесте ли добили и онај кад је Леонарду било дозвољено да се игра бокса на фудбалској утакмици? Или онај кад је Ђурђевић играо одбојку? Не би било лоше да један дерби одиграте по фудбалским правилима уместо одбојкашким, боксерским исл.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 25.02.2018
21:27

Pa to je sastavni deo

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Sunday, 25.02.2018
20:14

Kako se kaze u narodu..RUGALASE RUGA,PA JOJ BILA DRUGA..Stalno je partizan ismevao Zvezdu zbog saopstenja..a sada im se pridruzio.Kao ZVEZDAS,mislim da penal nije bio..Glupo je da podsecam KOLIKO JE TAKVIH,I BLAZIH SUDJENO U KORIST PARTIZANA DO SADA..Kaze,OTETA JE POBEDA PARTIZANU?? Po kojim to parametrima??Dali ste gol u poslednjim sekundama nadoknade od 4 minuta..Zar vam to nije dovoljna nagrada za vasu jadnu i bednu igru danas?? I posle one bruke u Lucanima,vi se javljate i prozivate sudije..??

avatar
svojnasvome
Sunday, 25.02.2018
20:53

Veliki Sam partizanovac al tvoj komentar, kao zvezdasa, gledam kao sportski jer sI potpuno u pravu....ovo je saosptenje da bi se sve prenelo na nekog drugog a njima sacuvale stolice. Kao sto imam negativan stav prema terzinim tako isto imam I prema komentqrima ovih nazovi partizanovaca

avatar
Dolina cupova
Sunday, 25.02.2018
20:54

Sta je to moj Zorane bilo sporno u Lucanima? A da ne treba da pisu saopstenja i spuštaju se na Terzicev nivo, ne treba!

avatar
paok
Sunday, 25.02.2018
20:12

Manite se saopstenja, penal nije bio i sta sad. Sudija je pogresio. Kad pogresi na nasu stetu odmah buka. Desavalo se da pogresi i u nasu korist pa onda nikome nista. Bolje Vi iz uprave se zapitajte nasta nam lici igra. Menjajte trenera, ustvari posto su VAZURA I VUCELA veliki poznavaoci sporta a ranije i vrhunski sportisti njima je ova igra u redu ali ih je malo sudija zeznuo.

avatar
Man united
Sunday, 25.02.2018
20:03

Нисам гледао утакмицу. Али мсм да после онога у Лучанима неко време стварно не би требали да коментаришу ишта што се тиче суђења.

avatar
Shenron
Sunday, 25.02.2018
20:02

Zaista su duhoviti :)

avatar
Realni Grobar
Sunday, 25.02.2018
20:01

Moram prvo da kazem da sam veliki navijac Partizana!!! Da li je normalno da ne mozemo dati 1 go za 90 min Zemunu?! Da li je normalno da pisemo saopstenje za penal?! No1. Zahvaliti se Djukicu, No 2. Suma sine nisi mi na oci ispao, sta treba da se desi da eksplodiras... zdravo, No 3. Otaljigati prvenstvo do kraja, procijeniti ko moze, a ko ne, da nosi dres Partizana. Mogao bih svasta jos napisati, ali ne mogu, pocet cu da psujem...

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 25.02.2018
19:54

Da nije tuzno bilo bi smesno. Pa pre samo 7 (slovima sedam) dana smo imali sve po pravilima u Lucanima,ili nismo. Ljudi,igra vam je blagi uzas i to je glavni razlog. Da se razumemo,isto bih reagovao i da se Zvezdan oglasio (kao i do sad sto sam se oglasavao)

avatar
vladimir6
Sunday, 25.02.2018
19:53

Čist penal!!!!!!!!!!!!

avatar
chaki
Sunday, 25.02.2018
19:50

Bruke jedne cutite bolje, trebali ste da date 3-4 komada da vas boli uvo za penal, cele sezone se provlacite i sad kad vas jednom ostete kukate, sta je bilo prošlo kolo?! Trebalo bi 20 bodova da vam bezim, ako nije problem da se objavi komentar

avatar
RG VILI
Sunday, 25.02.2018
19:49

Bez obzira na penal, dajte da ne gubimo vreme sa djukicem

avatar
Ninoslav Djudjic
Sunday, 25.02.2018
19:47

Sramota sta radite sa klubom koji volimo. Trener je totalno van price. Igra nema ideje, igraci nazadujy i sramote se. Uprava pise razna saopstenja. Dokle vise tako.

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 25.02.2018
19:47

Ovo ste pisali jos pre utakmice?

avatar
Lav
Sunday, 25.02.2018
19:46

Hahaha... Ne verujem... Obraz ko djon...

avatar
Sunday, 25.02.2018
19:45

Smučili su mi se više sa ovim saopštenjima,iz utakmice u utakmicu sve gore igraju al zato znaju da se žale na sudije.A kakav ste tretman imali u prošlom kolu protiv Mladosti?Kako nemate bar toliko obraza da ćutite kad nemožete da priznate drugom da je bolji?!

avatar
Ninoslav Djudjic
Sunday, 25.02.2018
19:45

Nikad me vise nije bilo sramota sto sam Partizanovac nego danas.

avatar
gogs
Sunday, 25.02.2018
19:43

Pa gdje vam je bilo saopštenje prije sedam dana?

avatar
Ivana Zile
Sunday, 25.02.2018
19:41

Ajde bre ne tuite vise. Nemamo igru I to je to.

avatar
Doki Daki
Sunday, 25.02.2018
19:40

A o treneru, a o igri, a o sistemu igre? To ništa? Ne možete na svom terenu da pobedite Zemun, a hvalite se evropskim prolećem? Kad sam doživeo da nam sudijske greške oduzimaju titulu protiv Zemuna?

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Sunday, 25.02.2018
19:40

Eto nije dosta sto su pokrali mladost,i danas dali u 96 minutu gol nego jos kukaju na cist penal,sta ces

avatar
Kladionicar
Sunday, 25.02.2018
19:38

Je l' ovi se ovi zezaju?!

avatar
MunzeKonza
Sunday, 25.02.2018
19:34

Sada kukaju, a kada su njihovi protivnici osteceni onda nikom nista.

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 25.02.2018
19:29

U pravu ste za saopstenje,ali da Partizan ima igru,vodio bi do penala sa dva,tri razlike pa bi bilo svejedno.Pitajte vucelica zasto je nagradjen atraktivnim rukovodecim polozajem i kako je to Partizan odjednom zaboravio da igra fudbal.Da li se neko seca da li neki sudija nekada dosudio nepostojeci penal protiv zvezde u nasem prvenstvu

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 25.02.2018
19:29

Ma ajde sto su svirali taj penal,nego celu utakmicu sto ste igrali 11na11 pa gde to ima? FS Srbije da reaguje,nema smisla,pa eno i u Evropi ste ispali zbog tog odvratnog pravila 11na11,sto je jos gore tamo produzili utakmicu za manje od konstantnih 15 minuta kada gubite i ajde ti onda izbori pozitivan rezultat.

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 25.02.2018
19:28

Koje saopstenje? Sramota. Istina je da penala nije bilo, ali budite realni i priznajte vec jednom da Partizan ove jeseni ne lici na sebe. U Lucanima nismo zasluzili ni bod, a remi sa Zemunom je puna kapa posle ovakve igre. Nije vama kriv niko iz FSS, krivi ste sami.Cestitajte lepo Zvezdi i potrazite trenera koji je bolji ili bar briblizno jednak Milojevicu.Ovako, plasim se da ce te do kraja prvenstva izgubiti i poziciju broj 2 u JSL.

avatar
zdenkomen
Sunday, 25.02.2018
19:28

U prošlom kolu niko mimo pravila nije odlučivao kad je Partizan uzeo bodove u meču sa Mladosti iz Lučana, znamo kako je to bilo, a sada izdajete saopštenje koje nema veze sa zdravim mozgom. Kako vas nije sramota? Pitam rukovodstvo naša dva najveća kluba, kada ćete postati ljudi? Ko vam je usadio ove napredne ideje, kako uništiti srpski fudbal? U pomoć UEFA da dođe i zabrani nam igranje u Evropi narednih pet godina.

avatar
Mlacko
Sunday, 25.02.2018
19:25

Bolje da poprave svoju ocajnu igru, a ne da se vade na sudije. I oni su ljudi da pogrese, a to sto je Partizanova igra katastrofalna o tome ne pricaju.

avatar
DeXy \'92
Sunday, 25.02.2018
19:23

Alo mi smo trebali da im damo 3 komada najmanje,pa penal ne bi imao nikakav znacaj

avatar
Dragan Red Devil
Sunday, 25.02.2018
19:20

Sram vas bilo.

avatar
Zlato
Sunday, 25.02.2018
19:19

Postigli pogodak u 95 minutu,proslo kolo igrali sa dva igraca vise I opet im ne valja sudjenje bolje neka vode racuna o igri.

avatar
Patrick Bateman
Sunday, 25.02.2018
19:19

Sramotno saopstenje.