Partizan nije završio sa pojačanjima, odlično rešenje na vidiku!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.01.2021.
21:10
Izvor: Sportske.net

Jedna Stanojevićeva želja ispunjena, čeka se druga.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ne računajući najtalentovanije omladince koji su priključeni prvom timu, Partizan je od početka zimskog prelaznog roka angažovao samo desnog beka Marka Živkovića iz Voždovca, koji se posle sedam godina vratio u Partizan.

Ali, još na kraju jesenjeg dela sezone, šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević je izrazio želju i za još jednim pojačanjem u špicu, s obzirom da je neizvesno u kojoj meri će Žan-Kristof Bajbek biti spreman tokom drugog dela sezone, s obzirom na njegove česte probleme sa povredama.

S druge strane, Stanojević u špicu može da računa i na Holendera, Asana i mlade Štulića i Vanju Vlahovića, pa mu baš i ne gori pod nogama da na toj poziciji angažuje još jednog igrača, ali u klubu i dalje rade na tome.

Beogradski mediji danas su preneli da je obnovljen pokušaj da se angažuje 20-godišnji Filip Stuparević, napadač Votforda koji u tom engleskom klubu ne dobija šansu da zaigra. Zbog toga se očekuje njegova pozajmica ove zime, ali navodno je ideja crno-belih da ubede Engleze da ga puste bez obeštećenja, ili uz neku simboličnu nadoknadu, uz uslov da Votford dobije značajan procenat od Stuparevićeve naredne prodaje.

Prelazak Stuparevića u Partizan se najavljivao i u letnjem/jesenjem prelaznom roku, ali tada do realizacije nije došlo. Možda je sada pravo vreme, a treba naglasiti i da bi Stuparević bio jedan od bonus igrača u Superligi.

U svakom slučaju, iako još od letos nije igrao takmičarske utakmice, Stuparević bi bio Partizanovo veoma zanimljivo rešenje za poziciju u špicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Sunday, 17.01.2021
10:34

Stanoje legao na rudu, sad mu kao netreba spic. Tuzno sta uprava radi.

avatar
magister
Saturday, 16.01.2021
14:42

Ovakav dogovor je neuporediv u odnosu na pozajmicu. Ako su to ove štetočine smislile, onda je to još jedan dokaz da i ćorava koka nađe zrno, ali i da niko nije ni potpuno crn kao što nema ni potpuno belih, zato - crno-beli! :) Mnogo je važnije od dovođenja bilo koga više, da ovi sa spiska dođu do dobre forme i da napreduju kao igrači. Kad bi Marković, Suma, Natko... igrali u približno svom maksimumu, pa mi bismo razmontiravali bukvalno sve u ligi bez problema. Zato - nije problem u sastavu, nego u formi i načinu igre, a spisak je veoma dobar: g. Stojković, Stevanović, Popović db. Miljković, Živković, Lutovac st. Marković, Vujačić, Ostojić, Banjak lb. Urošević, Obradović, Brežančić zv. Zdjelar, Šćekić, Smiljanić cv. Suma, Natko, Jojić, Pavlović kr.v. Marković, Stevanović, Jović sp. Asano, Holender, Štulić, Bajbek + Stojković, Čolić, Petković, Vlahović, Milovanović, Baždar, Slavković, Pešukić