Partizan - Novi član privremene Uprave NE radi po nalogu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.09.2016.
09:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prvog radnog dana tekuće nedelje FK Partizan je dobio novog člana privremene Uprave koji je u prvom obraćanju medijima poručio da neće raditi ni po čijem nalogu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Odluka da pusti menicu i naplati davnašnja dugovanja koštala je Mileta Jovičića funkcije člana privremene Uprave u fudbalskom klubu Partizan.

Na sednici Upravnog odbora JSD Partizan ekspresno mu je pronađena zamena pa će tako u narednom periodu privremeni organ u FK Partizan činiti Milorad Vučelić, Radovan Radinović i Aleksandar Blagojević.

Bivši rukometaš poručio je u razgovoru za "Sportski žurnal" da je na različite načine u Partizanovoj službi od 1987. godine i da mesto u privremenoj Upravi nije prihvatio ni po čijem nalogu.

"Niko me nije protežirao, niti sam došao po nečijem nalogu! Dobio sam mandat od UO JSD Partizan, to mi predstavlja čast, maksimalno korektno ću da obavljam poveren zadatak. Neću da se mešam u fudbal i politiku, ne pada mi na pamet" poručuje Blagojević.

Kada je Upravni odbor JSD Partizan uveo prinudnu Upravu u FK Partizan cilj je bio da izborna Skupština bude što pre održana i da članovi privremenog organa najviše rade na njenom zakazivanju i obezbeđivanju uslova da ona protekne u normalnim okolnostima.

"Vrlo brzo ćemo da pronađemo datum Skupštine i dođemo do najboljeg rešenja. Nadam se da će to da bude što pre. Tu sam da budem katalizator, da se izbori obave što pre i - neka pobedi najbolji kandidat" zaključak je Aleksandra Blagojevića.

Podsećamo da fudbalski klub Partizan funkcioniše bez Uprave još od kraja prošle godine a već su propala dva pokušaja da bude održana izborna Skupština. Prvi pokušaj izbora predsednika završio se opštom svađom u Zemunelu, dok nedavno nije bilo kvoruma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 29.09.2016
14:33

Raspustanje Skupstine! Da mi lepo krenemo od nule pa da vidimo cija baba crno-belu vunu prede:-D

avatar
paok
Thursday, 29.09.2016
14:26

Ovaj Blagojevic je obican poltron i da ne kazem sta jos, ne bi mi objavili komentar. Unistio je Rukometni klub Partizan i Radnicki iz Kragujevca. Ko prati ili je pratio Rukomet zna to dobro. Nije mi samo jasno kako on moze imati mesto a neki bivsu igraci koji su nas zaduzili su izbaceni.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 29.09.2016
10:59

И сви пре њега су говорили исто. Тамо се не зна ко пије ни ко плаћа. Живи циркус.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 29.09.2016
09:40

Naravno da radis po nalogu, u suprotnom ne bi bio tu! Na jedan nezakonit nacin si i dosao u prvom redu, i tako ces i da funkcionises! RASPUSTANJE!!!

avatar
KO!
Thursday, 29.09.2016
16:01

preach revolt!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
10:20
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 29.09.2016
17:03

Steta sto nema ko da slusa...