Partizan ostaje bez kapitena zbog 1.500.000 evra?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.07.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Ponuda nije naročito izdašna, uzevši u obzir na koliko je procenjen...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U danu kada Partizan započinje svoj pohod na Ligu šampiona, stigla je vest koja bi mogla da rastuži navijače "crno-belih".

Ruski mediji prenose informaciju da je za kapitena Partizana zainteresovan Rubin iz Kazana koji je spreman da za njegov transfer izdvoji 1.500.000 evra.

Interesantno, radi se o značajno manjoj cifri od one koju je čuveni Transfermarkt postavio kao vrednost 24-godišnjeg defanzivca na fudbalskom tržištu koja je duplo viša - 3.000.000 evra.

Ugovor Markovića sa Partizanom na snazi je do leta 2026. godine, pa "crno-beli" nisu prinuđeni da prihvate bilo kakvu ponudu za svog kapitena.

Ukoliko bi Partizan i Marković prihvatili ovakvu ponudu, fudbaler bi se priključio dvojici srpskih igrača koji nastupaju za Rubin, Bogdanu Jočiću i Nikoli Čumiću, kao i bivšem fudbaleru Partizana i crnogorskom reprezentativcu Igoru Vujačiću, ali za sada nema naznaka da bi se tako nešto moglo dogoditi.

Ako uzmemo u obzir da je novi trener Partizana Aleksandar Stanojević čitavo leto uigravao štoperski tandem Svetozar Marković - Nihad Mujakić, velika je verovatnoća da će nekadašnji mladi reprezentativac Srbije ostati u Humskoj barem do kraja evropskih kvalifikacija, koje će umnogome zavisiti od ishoda dvomeča sa Dinamom iz Kijeva.

Prva utakmica na programu je večeras u Lubinu od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke