Partizan - Pobeda bez radosti...

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.12.2015.
14:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana izborili su plasman u četvrtfinale nacionalnog Kupa, pošto su gao gosti na Vračaru savladali Voždovac. Utakmica protekla u senci teške povrede Miroslava Vulićevića.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Beogradski crno-beli nastavili su seriju pobeda, započetu od utakmice sa Novim Pazarom. Ekipa Ljubinka Drulovića danas se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je pred malim brojem gledalaca na Vračaru savladala ''domaći'' Voždovac sa 1-0.

Gol odluke postigao je Abubakar Oumaru na isteku prvih pola sata igre, kada je Nikola Ninković odlično prošao po levoj strani, sjajno centrirao, a napadač crno-belih je udarcem glavom savladao golmana Miloševića - 0:1.

Taj pogodak možete da vidite OVDE.

Međutim, ono što se dogodilo par minuta pre ovog gola, zasenilo je sva ostala dešavanja na Vračaru. Partizan je bio u napadu, lopta je došla do Miroslava Vulićevića, koji je krenuo u prodor, na njega je startovao Srećković, a prilikom pada, desni bek Partizana je doživeo prelom ruke i odmah zatim je iznet sa terena.

Taj uznemirujući snimak možete da pogledate OVDE.

Vulićevića je zatim zamenio Nemanja Petrović, Partizan je potom postigao pomenuti gol preko Abubakara, a do kraja utakmice gotovo da i nije bilo nekih većih prilika na obe strane.

Bivši fudbaler Partizana Nenad Marinković bio je najagilniji u redovima Voždovca, dodatnu živost u njihov tim uneo je i Obiora Odita, takođe nekadašnji prvotimac crno-belih, pa su u finišu domaći bio nešto opasniji, ali su Drulovićevi puleni uspeli da zadrže minimalno vođstvo i izbore plasman među osam najboljih u ovom takmičenju.

Voždovac: Milošević, Stanković, Mihajlov, Jovanović, Radivojević, Sinđić, Pavlović Miloš, Srećković (Odita od 62.), Mašović, Marinković, Stojanović (Ristović od 70.).

Partizan: Ž. Živković, Vulićević (Petrović od 27.), Bandalovski, Subić, Ćirković, Jevtović, Brašanac, Babović (Ilić od 68.), Ninković (Božinov od 90.), A. Živković, Abubakar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke