Partizan počeo pripreme, koji igrači nedostaju?

Autor: Darko Mitrovi\u0107
ponedeljak 14.06.2021.
14:22
Izvor: Sportske.net, Beta

Kompletiranje ekipe tek za mesec dana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu u nekompletnom sastavu, pošto su produženi odmor dobili igrači koji su imali obaveze u svojim reprezentacijama.

Posle tri nedelje pauze crno-beli su trenirali u Sportskom centru Teleoptik, a u toku dana obavljaće se lekarski pregledi i testiranja u Institutu za medicinsku fiziologiju.

"Imali smo trening, danas i sutra su pregledi, polako ih uvodimo u rad, prva tri dana imaćemo po jedan trening dok se ne skupimo, onda pojačavamo malo ritam. Reprezentativci i stranci priključiće se 20. juna, kasnije 24. jula i Natho, a Holender do 12. jula, posle Evropskog prvenstva", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Uz ekipu nisu igrači koji su imali obaveze ili su i dalje sa svojim reprezentacijama, poput Bibrasa Natha, Igora Vujačića, Nikole Štulića, Lazara Pavlovića, Nemanje Jovića, Aleksandra Šćekića, Siniše Saničanina i Filipa Holendera, koji sa Mađarskom igra na Evropskom prvenstvu.

Stanojević je rekao da su danas sa ekipom i svi igrači koji su na pozajmicama, da će se sa njima razgovarati o daljem statusu i da će uskoro sve biti poznato.

Do 24. juna očekuje se povratak gotovo svih igrača i polazak u Ptuj, gde će se crno-beli pripremati do 9. jula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.