Partizan poslao spisak igrača za Velšane, na njemu jedno neočekivano ime!

Autor: Ivan Cvetković
petak 19.07.2019.
17:27
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" ništa ne prepuštaju slučaju.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana će naredne nedelje, suprotno brojnim prognozama, gostovati Konas Kiju.

Velšani su uspeli da iznenade Kilmarnok u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će "crno-beli" u svakom slučaju morati da budu obazrivi kako im se ne bi dogodio još jedan "Šamrok".

Prva utakmica je na programu narednog četvrtka od 19.30, a uprava Partizana poslala je UEFA spisak igrača na koje će Savo Milošević računati u ovoj rundi kvalifikacija.

Primetno je da se na njemu našao i Rikardo Gomeš kojeg najverovatnije očekuje transfer u Al Šaržu iz Dubaija što nije uvek praksa kada su u pitanju igrači koji su na rubu odlaska.

Evo i celog spiska.

Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović, Ognjen Ožegović, Umar Sadik, Rikardo Gomeš.

Na B listi, na kojoj su igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine i na koju klub može da upiše neograničen broj imena mladih igrača licencirani su: Armin Đerlek, Lazar Pavlović, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović i Slobodan Stanojlović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 20.07.2019
00:40

Filip Stevanović ima manje od 18 i takođe je verovatno licenciran na B listi. Mislim da je velika Savina greška što nema Nikolića i Zakarića. Samo da podsetim da je u poslednjih par nastupa Nikolić sa Tošićem izrastao u jako dobro uklopljen tandem, što nije lako napraviti. Jedan drugim su na jednoj utakmici napravili po nekoliko šansi, a koliko se sećam 1 ili 2 gola su bile posledice saradnje na toj utakmici.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 19.07.2019
20:59

A za sezonu: Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- Miletic (Vulicevic), Ostojic (Vujacic), Pavlovic (Dinga), Sehovic (Brezancic)- Zdjelar (Scekic), osmica- Lutovac (Tosic), Pavlovic (Suma), 11 (Ivanovic, Stevanovic)- Sadik (Gigic).

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 19.07.2019
18:59

Stojkovic (Stevanovic)- Miletic, Ostojic (Vujacic), Pavlovic (Dinga), Sehovic (Brezancic)- Zdjelar (Scekic)- Lutovac (Tosic), Pavlovic (Suma), Stevanovic (Ivanovic)- Gomes, Sadik. 4-1-3-2 dokle god mozemo i da nas Bog vidi:-))

avatar
magister
Sunday, 21.07.2019
03:00

Sviđa mi se koncept, pod uslovom da Pavlović krstari između šesnaesteraca i praktično igra drugog zadnjeg veznog, sa dosta izleta u ofanzivi. S druge strane, pretpostavljam da bi bolje bilo da uz jedno krilo ide neko ko je više paker (Lutovac - Suma ili Tošić - Stevanović), jer Lutovac i Stevanović (ovaj drugi bar za sada) su tipična krila, a Tošić i Suma su pakeri i napadači iz drugog plana po sredini, opasniji u delovanju frontalno prema golu nego kod centaršuteva. Gomeš i Sadik (ako se ovaj drugi i dalje bude pokazivao kao ovo malo na početku) bi mi bili izbor i za prvenstvo (zar bi to nešto smetalo). A Kljajić (znam da ga ne voliš i da misliš da je Zvezdaš) je za klasu bolji golman od Stevanovića (makar za sad i zar nije Stevanović Zvezdaš?), a Popović još treba da se dokazuje.

avatar
Mitita
Friday, 19.07.2019
18:30

Pa ok, zasto da ga ne prijave, ako je jos u klubu? Ko ce se alaviti pred golom, i promasiti 60 zicera, ako ne on?