Partizan - Posle pojačanja, na redu su odlasci...

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.12.2015.
10:29
Izvor: Sportske.net

Zvanično još niko iz aktuelnog sastava Partizana nije napustio Humsku, ali posle novogodišnjih praznika svakako će biti i odlazaka.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kako je i izjavio sportski direktor Partizana Ivica Iliev na promociji Nemanje Mihajlovića, trenutno vlada zatišje oko prelaznog roka, ali već naredne nedelje situacija bi trebalo da bude jasnija.

Što se tiče pojačanja, crno-beli su već promovisali Marka Jovanovića, Bojana Šaranova, i pomenutog Mihajlovića, a koliko je još novih igrača potrebno da bi Partizan bio ''spektakularan'', kako je to konstatovao Iliev, znaju samo on i trener Ivan Tomić.

Po pitanju odlazaka iz Humske i dalje nema konkretnih informacija, ali je veliki broj igrača na izlaznim vratima.

Brazilski štoper Fabrisio nije opravdao očekivanja i bilo bi veliko iznenađenje ako bi i na proleće igrao u Humskoj. Osim njega, najverovatnije i Petar Grbić ''pakuje kofere'', a za njega već postoje određene ponude iz Južne Koreje i Turske.

Takođe, neizvesna je sudbina zamenika kapitena Stefana Babovića, koji je privržen Partizanu, ali je već dugo u nemilosti dela navijača, pa bi ''elegantan'' rastanak sa njim možda bio najbolje rešenje i za njega i za klub.

S vremena na vreme u medijima se pojavljuju i spekulacije o pojedinim primamljivim ponudama za igrače Partizana, pominju se i Ivan Šaponjić, i Darko Brašanac, i Abu Oumaru, a sada i pouzdani defanzivac Ivan Bandalovski, za koga navodno postoji i interesovanje iz Turske.

Ipak, pitanje svih pitanja jeste dalji status Andrije Živkovića u Partizanu. Definitivnog odgovora još uvek nema, poznata je veoma nepovoljna situacija za Partizan oko ugovora ''zlatnog Orlića'', pa bi rešavanje tog problema ove zime trebalo da bude i najvažniji zadatak aktuelnog rukovodstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Thursday, 31.12.2015
09:08

P.S. Moze i Alen desno, to sam juce propustio da napisem...

avatar
Scepan Scekic
Wednesday, 30.12.2015
22:58

Pa da,prodace Oumarua,Andriju,Brasanca,a dovesce ili su doveli neke krseve.Katastrofa.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
13:50

19 onih koji ce otici na prolece ili na koje ne moze i(li) ne treba da se racuna: Zivkovic (golman), Kljajic, Cirkovic, Ostojic, Balazic (al' kad se oporavi, razume se, ne pre toga), Fabrisio, Petrovic, Lekovic (nazalost jer ga dosta gotivim), Luka, Marinkovic, Jevtovic (eventualno moze da ostane do leta jer nam je potrebna jedna zamena za def. veznog, ista logika i za Bandalovskog i Vuleta), * Brasanac, Babovic, Petrovic, Grbic, Trujic, * Umaru, Bozinov, Fofana.

avatar
Stevan Maric
Wednesday, 30.12.2015
15:05

za sve si u pravu, sem za Abua, kako mislis on da ode ? da nam ostane balavi saponjic, ma daj... drugo, taj Fofana je extra, ali jednostavno sami Bog zna sto su forsirali kojica, a njemu nije pruzena sansa..Trujic je jak kao bik, dobar je igrac, borben, opet ni njemu sansa nije pruzena..Svi ovi ostali srecan put, mada to niko nece ni kupiti, to je najveci problem

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
17:07

Kako ti mislis da Abu ne ode? Fofana je mozda ekstra, ali za igraca daleko nizeg rejtinga od nas, kod nas moze jedino da bude rezerva. Trujic je vec ove jeseni bio (potpuno) istisnut, mozes da zamislis kako ce to tek da izgleda na prolece...

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 30.12.2015
12:27

Bojinov,Bandalovski,Babovic,Grbic,Cirkovic,Zivko i Petrovic-kada bi se njihovi menadzeri potrudili i odveli ih verovatno bismo na svima uzeli neku sicu i oslobodili se oko 500k godisnje za plate.Onaj placeni tekst za Bojinova bolje da je Vazura platio za Abua pa da se neko sa istoka zaleti i pljune odmah 2+ miliona,sto bi bio dobar posao.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
12:17

Tomic je rekao da mu za rad na treningu treba 20 igraca u polju, a uz to i 3 golmana i 4-5 najtalentovanijih poletaraca tj. omladinaca- ako su Grbovic, Bosnjak, Golubovic i Vlahovic (eventualno Kukolj i Jovanovic) ti nasi biseri, a trojica golmana Saranov ili neko drugi, Kljajic ili Saranov ili neko treci i Trnic ili neko drugi, nama trebaju jos cetvorica-petorica pojacanja, a to su stoper, zadnji vezni, prednji vezni i centarfor, pored njih i jos jedan stoper ili jedan nizi spic. Steta sto smo doveli Saranova i Jovanovica, tu smo vec ispucali 2/7, a treba nam i jos jedan golman...

avatar
nenad1995
Wednesday, 30.12.2015
13:48

Saranov Kljajic Trninic (il Trnic ne znam kako se tacno preziva)nnVulicevic Stevanovic Jovanovic Cirkovic Bogosavac novi stoper Lekovic SubicnnBrasanac Jevtovic Lukic dovesti zadnjeg vezneg Stevanovic Trujic Ilic dovesti ofanzivnog veznog dovesti desno krilo NinkovicnnMihajlovic Saponjic dovesti napadacannDobra stvar je da ce vecina ovih igraca ostati i na leto, a posto je cinjenica da nama sezona 2016/2017 ce poceti prvim danima Jula, veoma je bitno da vec do 20-25juna sastavimo tim za novu sezonu, a uz kostur ovih igraca uz 2-3 kvalitetna stranca ovo bi bio veoma solidna ekipa (uz pretpostavku da pogodimo sa pojacanjima).

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
14:08

Trnic se preziva. Bogosavac je levi bek, nije stoper, Brasanac ce otici, Lukic je centralni/ofanzivni vezni, Trujic sigurno nece biti u planovima Tomica. Desno moze da igra nekoliko njih, videcemo jos da li ce ostati Zivkovic. Zaboravio si Knezevica i Golubovica u kontekstu igraca po boku, za sve ostalo se vec apsolutno slazem.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
12:12

19 njih koji ce ostati kod nas na prolece: Saranov, Trnic, Bandalovski, Vulicevic, M. Stevanovic, Jovanovic, Subic, Bogosavac, A. Zivkovic (nije sigurno), Golubovic, Glavcic, Kosovic, ILIC pravi i veciti kapiten!, Lukic, Ninkovic, A. Stevanovic, Knezevic, Mihajlovic, Saponjic (nije sigurno!).

avatar
fc Partizan/fc Inter
Wednesday, 30.12.2015
13:48

Opet zaboravljas Askovskog koji ce se nadam se vratiti u klub, posle sasvim solidne polusezone u Novom Pazaru.

avatar
fc Partizan/fc Inter
Wednesday, 30.12.2015
17:06

Askovski,Igrac bolji od Lekovića i N.Petrovica (ok,mozda je koristan na toj novoj poziciji koju mu je Drulović nasao)ali za poziciju beka nije,cak sta više ni onaj Subic mi ne deluje kao neko ko bi mogao biti starter u ovoj ekipi. Znači po nekom mom zapažanju Askovski zaslužuje jos jednu šansu isto kao i Filip Knežević!

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
14:09

P.S. On je vise bio zelja Drulovica, ne verujem da ce ga i Ivan hteti...

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
14:06

Ne zaboravljam ga, kako ne shvatas? Doduse, mozda bih i trebao negde da ga svrstam, ali nadam se da ce to biti za odlazak iz PFC.

avatar
ParniValjak!
Wednesday, 30.12.2015
12:00

Ufff Zivkovica treba prodati I za sledeci transfer 30%

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
11:37

Zivkovic (Kljajic)- Bandalovski (njega bih mozda i zadrzao jer ne zelim da gledam Stevanovica na beku, ali i taj ostanak bi bio samo do leta), Cirkovic, Fabrisio (Ostojic), Petrovic (Lekovic (nazalost jer ga gotivim))- Luka (Marinkovic), Jevtovic (eventualno i on da ostane do leta jer nam je potrebna jedna zamena za DMC), Babovic, Petrovic, Grbic- Bozinov (Fofana). Brasanac, Zivkovic, Umaru i Saponjic ce isto verovatno otici, ali njih mogu da gledam.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
13:02

Zivkovic, Kljajic, Cirkovic, Ostojic, Balazic (al' kad se oporavi, razume se), Fabrisio, Petrovic, Lekovic (nazalost jer ga gotivim:-/)- Luka. Marinkovic, Jevtovic (eventualno moze da ostane do leta jer nam je potrebna jedna zamena za defanzivnog veznog, ista logika i za Bandalovskog i Vuleta), * Brasanac, Babovic, Petrovic, Grbic, Trujic, * Umaru, Bozinov, Fofana.

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 30.12.2015
14:17

Revolte, treba nam napadaš ko hleb nasušni :D Marinković više nije naš igrač. Zvučaće čudno i nesigurno, ali voleo bih da vrate Fofanu