Partizan preduzeo nove mere, ovo morate da znate ako u četvrtak idete u Humsku!

Autor: Beta Beta
subota 28.10.2017.
21:17
Izvor: Beta

Ništa više ne sme biti prepušteno slučaju, UEFA ne spava.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan pozvao je danas navijače na fer navijanje protiv Skenderbega i izneo niz oštrih mera kontrole za utakmicu protiv albanske ekipe u Ligi Evropa.

Partizan je saopštio da u klubu znaju da su navijači svesni rizika koji nosi utakmica sa Skenderbegom i da je to veoma bitan duel, rezultatski i organizaciono.

"Zajedno možemo da se izdignemo i pokažemo da smo jači od par neodgovornih pojedinaca, koji su nas kaznili tako da smo neke jako bitne utakmice igrali bez vaše pomoći sa tribina.

Ne želimo i nećemo dozvoliti da se te stvari dešavaju i u sledećim utakmicama. Shodno tome, Partizan je preuzeo neke, za sve nas, nove mere oko same bezbednosti, ali i poboljšanog komfora na samoj utakmici", navodi se u poruci Partizana.

Napomenuto je da svi posetioci moraju da imaju ulaznicu, bez obzira na uzrast i da će na svakoj pisati ime nosioca.

Svako ko bude išao na utakmicu moraće da pokaže lični dokument pri ulasku, dok maloletne osobe moraju da budu u pratnji.

Partizan je pozvao navijače da navijaju fer i sportski, bez "šovinističkih i ostalih ispada", kao i da ne skandiraju protivnicima na nacionalnoj osnovi i ispoljavaju bes i mržnju.

"Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane discpiplinske komisije UEFA. Uživajte u meču i podržite svoj klub", dodaje se.

Utakmica četvrtog kola Lige Evropa igraće se u četvrtak na stadionu u Humskoj.

Kapije stadiona u Humskoj biće otvorene dva i po sata pre početka utakmice, a Partizan je pozvao navijače da na vreme zauzmu svoja mesta. Sedišta su numerisana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Sunday, 29.10.2017
12:26

Moramo se jednom nauciti redu i da se na fudbal ide zbog fudbala a ne zbog lecenja frustracija zbog propalih zivota i propalih politika.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 29.10.2017
12:19

Meni sve ovo nije potrebno.Moje mesto na istoku je već dugi niz godina isto i nisam ni cigaretu zapalio od pirotehnike pa nemam problem.

avatar
Милорад Марковић
Sunday, 29.10.2017
09:53

А хоће ли се моћи купити улазнице на дан утакмице на благајнама као и обично? Јер ме збуњује то са именима на њима. :)

avatar
Милорад Марковић
Sunday, 29.10.2017
09:37

А хоће ли се моћи купити улазнице на дан утакмице , онако као и обично? Пошто ме буни то око тих имена на улазницама. :)

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 29.10.2017
00:49

Klasican plan B. Ukoliko ne pobede izmene amatera iz fudbalske sile Albanije,da navijaci naprave nerede i njih okrive,njih onda drzava pusti i sve super,oni i dalje na svojim pozicijama.

avatar
somborac77
Saturday, 28.10.2017
21:57

Treba uvesti video kontrolu i redom kaznjavati sve koje prekrse zakone.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 29.10.2017
10:17

Kod nas to nikad nece

avatar
MARCO NICO
Saturday, 28.10.2017
21:20

Nazalost, izbacivanje nam ne gine. Ako nekim cudom u cetvrtak i prodje sve bez (vecih) problema, dusmani ce potom imati ekskluzivno pravo na popravni protiv mladih momaka i tu dolazi kraj...