Partizan prekinuo pregovore sa potencijalnim pojačanjem!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.01.2020.
16:03
Izvor: Sportske.net

Izgleda da od štopera neće biti ništa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Nije došlo do saradnje Uroša Vitasa i Partizana.

Štoper koji se svideo Miloševiću ipak nije našao zajednički jezik sa upravom kluba, problem su pronašli u plati, pa će Vitas potražiti novi angažman najverovatnije u inostranstvu.

Čekao ga je Milošević da popuni spisak putnika za Katar gde će crno-beli odmeriti snage sa ruskim timovima, ali ga očigledno nije dočekao.

Testovi koji su bili planirani za utorak kako bi se proverilo njegovo fizičko stanje nisu se ni dogodili.

Dakle, Partizan ostaje sa samo trojicom štopera u prvom timu, a to su Strahinja Pavlović, Bojan Ostojić i Igor Vujačić, s tim što Slobodan Urošević po potrebi može da igra štopera, što je tokom jedne pripremne utakmice činio i Milan Smiljanić. Ne zaboravimo ni Nemanju Miletića koji je takođe igrao tokom svoje karijere kao štoper, s tim što Partizan ima problema i na poziciji desnog beka ukoliko se on prebaci u sredinu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Friday, 31.01.2020
03:03

ja vec vidim prisilno nekog klinca iz kadeta prekomandovanog, odigrace standardno pola sezone, i otice negde za 5-6 miliona, kao milenkovic i pavlovic ........... neznam zasto uopste trazimo stopere okolo, samo gurnimo novog klinca

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 31.01.2020
18:11

Nije to baš tako jednostavno. Ni Milenković ni Marković ni Pavlović nisu tek tako gurnuti u prvi tim, već je svako od njih fizički i mentalno bio zreo da igra u prvom timu. Sad je naišao talas talentovanih igrača od kojih nijedan nije iz odbrambene linije. Za Partizan je dovoljno da ima uvek po 2-3 mlada igrača zrela da igraju za prvi tim da bi mogao da zaradi, a još bolje bi bilo da su ofanzivci i jer su veći transferi za njih, a i manje košta tim i klub kada pogreše na terenu.

avatar
Realan_PFC
Friday, 31.01.2020
23:49

ahahaha nije proslo 12h, novi naslov "zalog za buducnost", klinac 2004 godiste potisao ugovor :D

avatar
magister
Thursday, 30.01.2020
22:52

Znam da je većina navijala za dovođenje štopera, ali po mom mišljenju, ovo je apsolutno racionalno rešenje. Ko god došao od pominjanih bio bi treći stoper. Dovesti trećeg stopera i dati mu veću platu nego Ostojiću? Meni - nije logično. A iskreno mislim da nijedno od ponuđenih rešenja nije ispred Ostojića, koji je stub (da ga ne ureknem). Ima vremena za razmišljanje do odlaska S. Pavlovića, a tada dovodiš igrača da bude starter, pa i možeš da mu daš veću platu. Ali, videćemo do tada koliko će napredovati Vujačić, šta će biti sa Miletićem (izvorno štoperom), a koliko će Lutovac uspeti da igra u kontinuitetu dobro na poziciji beka. Ako se Lutovac pokaže kao pravo rešenje za beka, a Miletić na treninzima da je siguran u tandemu sa Ostojićem, te Vujačić da je na nivou kad uskoči umesto bilo kog (a ima i mladih koji dolaze, a i veoma talentovani i zreli Balaž je dat negde pa se možda u junu vrati), onda - novac usmeravati na mesta koja budu zahtevala veći kalibar od onog koji imamo. Tad možda - odrešiti kesu.

avatar
Realan_PFC
Saturday, 01.02.2020
00:05

trazio se stoper koji ce 6 meseci biti u rotaciji, a pocetkom sledece sezone standardan stoper ........... ni ostojic nece jos dugo moci

avatar
Osijek 51
Thursday, 30.01.2020
21:42

Vidim da cemo novu stopersku liniju uigravati kada pocnu kvalifikacije za Evropu, bravo Savo, mudro nema sta.....

avatar
nemam pojma
Thursday, 30.01.2020
21:07

Šta ovi ludaci u Partizanu rade, niko ne zna! Savo je rekao da će se obavezno pojačati odbrana, kao najranjiviji i najslabiji deo tima, a ne da se nije pojačao, tim je još slabiji na tim pozicijama. Trenutno samo jedan desni bek i tri štopera, od kojih je Vujačić kiks igrač bez kvaliteta za Partizan. Evo, i u poslednji čas rešavaju problem sa Sadikom, ako im je uopšte verovati, iako su već posle prve dobijene ponude od nekoliko mil. evra, to trebali držati u tajnosti dok ne otkupe ugovor. Oni koji vrše pregovore, verovatno Vazura, su nesposobni i treba ih smeniti. Tu ne mislim na Savu, on je hteo i Rajkovića i Vitasa. Novca za pojačanja ima, ali gde ide taj novac, to je pravo pitanje!?

avatar
dragi
Thursday, 30.01.2020
19:29

Dal ima nesto za DZ. !

avatar
2012/2013-2019/2020
Thursday, 30.01.2020
19:03

Besprizorno...

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 30.01.2020
18:46

Ako ne budemo kupili štopera u ovom roku. Na leto dovesti Maraša i Banjka, Ostojića i Vujačića ostaviti kao rezerve, a ostale pozicije popunjavati u slučaju nekih odlazaka...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 30.01.2020
17:38

Raskid ugovora s Dingom je prava stvar za Partizan jer nije imao kvalitet i potencijal, ali sada i da računamo Lutovca kao desnog beka Partizan ima 7 defanzivaca tj. samo 3 štopera što sigurno otežava i pojedine treninge ekipi i stručnom štabu koji mora Smiljanića da prekomanduje na štopera o čemu je smešno razmišljati na ozbiljnom nivou. Pošto Partizan nije doveo ni desnog beka da bi Miletića vratio na štopera trebao bi već u ovom prelaznom roku da dovede štopera sa srpskim pasošem. Najveće zasluge što Partizan nije uspeo sada po drugi put da se dogovori s Rajkovićem i prvi put s Vitasom idu Vazuri zbog one njegove nepromišljene najave pre početka prelaznog roka da će Partizan uložiti 2M € u zimski prelazni rok, a vidimo da u praksi neće biti tako. Rajkovića mogu i da razumem što je tražio veću platu od ponuđene jer ima reputaciju, iskustvo i trebalo bi sigurno da ima i kvalitet za Partizan, ali ne mogu da razumem Vitasa koji je igrao u kazahstanskoj ligi čijeg šampiona Partizan dva puta lagano pobeđuje, a pritom je imao i povredu i još je dugo van takmičarskih utakmica zbog ranog završetka lige. Vitas bi eventualni dolaskom samo pojačao konkurenciju, a niko ne može da garantuje da bi bio bolji od Ostojića ili Pavlovića, on bi morao da se izbori za mesto u timu i treao bi da je svestan svega toga.

avatar
Душан Терић
Thursday, 30.01.2020
17:08

Prelazni rok, truba. Bolje nismo mogli ni da ocekujemo. Losa odbrana ostaje losa.