Partizan promoviše trenera i pojačanja!

Autor: Boris Jovanović
utorak 30.12.2014.
09:03
Izvor: Sportske.net

Ivan Tomić će postati trener Partizana, sve što će se dešavati je stvar tehnike. Ali, osim njega klub će promovisati i par pojačanja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Za danas je zakazan Sekretarijat kluba koji će otvoriti put smeni Marka Nikolića. Konačnu odluku doneće UO verovatno sutra, ali to je samo formalnost. Uprava nije jedinstvena, međutim čini se da struja koja zagovara povratak Ivana Tomića u klub ima većinu.

"Sport" piše da je nekadašnji sportski direktor već obavestio FSS da napušta omladinsku reprezentaciju i da će sesti na klupu kluba za koji je igrao sa velikim uspehom.

Njegova promocija biće ostavljena verovatno za posle praznika, Partizanu se ne žuri, ima vremena do početka priprema.

Ali, kada su pojačanja u pitanju, klub će probati da dovede nove igrače već u prvim danima januara. Povratak Stefana Babovića je gotova stvar, a treći put u Partizan će se vratiti i Lola Smiljanić.

On je već raskinuo ugovor sa Genčerbiligijem i pojaviće se na početku priprema.

Ni to nije sve, ali Dragan Ćirić i Ljubiša Tumbaković tek prave planove, mnogo će zavisiti od odlazak. Sigurno je da će Danko Lazović napustiti Partizan, potreban je još jedan napadač, a takođe u Humskoj mesta neće biti za još nekolicinu igrača sa manjom minutažom.

Svakako da će u januaru vesti iz Humske biti u prvom planu, a zanimljivo će biti videti reakciju navijača kada klub bude objavio da je Marko Nikolić smenjen. On ćuti i čeka rasplet, ali kako se priča, kada je pobedila struja Zorana Popovića na skupštini bilo mu je jasno da će izgubiti posao...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Borriello99
Tuesday, 30.12.2014
10:37

Citav zivot su nam ista pojacanja...Babovic,Smiljanic ...daj ne sprdajte se bre dovedite nekog ako ostanemo bez Drincica i LAzovica to je ogroman hendikep.