Partizan sa penala probio led, Nišlije besne, skandalozni povici sa tribina! (POLUVREME)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 22.05.2022.
19:28
Izvor: Sportske.net

Partizanu ne ide u prilog rezultat na Marakani, a u Humskoj burno...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta meča poslednjeg kola Super lige Srbije između Partizana i Radničkog iz Niša, rezultat u Humskoj je 1:0 za domaćina.

Domaćin je od samog početka meča nametnuo svoj ritam, ali su Nišlije prve zapretile udarcem sa distance.

Veliku priliku propustio je Menig koji je loše zahvatio loptu iz neposredne blizine gola, nakon toga Partizan je tražio penal, ali sudija Stefanović posle konsultacije sa VAR sobom nije dosudio najstrožu kaznu.

"Crno-beli" su nastavili sa ofanzivnom igrom, a nakon jednog napada Vujadinović je u sopstvenom kaznenom prostoru igrao loptu rukom.

Sudija je posle VAR snimka odlučio da dosudi penal, a siguran sa bele tačke bio je Rikardo u nadoknadi vremena prvog poluvremena.

Nastala je gužva, fudbaleri Radničkog želeli su da se obračunaju sa sudijom Stefanovićem, nakon čega je isključenje zaradio Arsić.

Počela su i neprijatna skandiranja i uvrede upućene Nišlijama koje su u jednom trenutku želeli i da napuste meč, ali je Stefanović ipak nekako prvi deo utakmice priveo kraju.

Metež je trajao duže od pet minuta...

U međuvremenu, na stadionu Rajko Mitić u meču između Crvene zvezde i Voždovca domaćin vodi sa 1:0, što je rezultat koji ne ide u prilog Partizanu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke