Partizan - Sastala se nova Radna grupa, FSS i dalje pomaže!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.06.2016.
17:33
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Najnovija Radna grupa, koja upravlja Partizanom do neke nove izborne Skupštine, danas se prvi put sastala i preduzela određene mere kako bi se Skupština zaista i održala u dogledno vreme i u mnogo mirnijoj atmosferi u odnosu na prethodnu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, ova Radna grupa je formirana posle inicijative novog predsednika FSS Slaviše Kokeze da suprotstavljene strane sednu za zajednički sto i pokušaju da pronađu kompromisno rešenje za krizu u Partizanu.

A na osnovu zvaničnog saopštenja posle današnje prve sednice ovog rukovodećeg organa, jasno je da će Savez i dalje biti od pomoći Partizanu u rešavanju novonastalih problema.

Saopštenje Radne grupe prenosimo u celini.

''Radna grupa FK Partizan, formirana na predlog FSS da u primerenom roku (okvirno do 24. juna) pripremi sve pravne i organizacione pretpostavke za održavanje Vanredne skupštine Kluba, u sastavu Mile Jovičić i Nenad Bjeković, kopredsednici, te članovi Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević, održala je svoj prvi sastanak u prostorijama FK Partizan.

Tom prilikom je postigla dogovor o sledećim zaključcima:

1. Formiraju se ekspertski pravni timovi sa zadatkom da u najkraćem mogućem roku otklone i usaglase sve pravne nedoumice u pitanjima:

– Punomoćja za zastupanje na Skupštini,

– Disciplinski postupci u vezi sa sukobom interesa,

– Ostavke članova Skupštine i izbor novih članova.

2. U radu ekspertskih timova učestvovaće i generalni  sekretar FSS i dati svoj doprinos u rešavanju spornih pitanja. Po okončanom poslu, ekspertski timovi će izvestiti Radnu grupu o postignutim razultatima o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

3. Svi članovi Radne grupe FK Partizan su se jednoglasno saglasili u oceni da se prethodna atmosfera na Skupštini FK Partizan ne sme ponoviti i da će svi lično dati svoj doprinos i dodatne nepore da se postigne konsenzus i stvore neophodni uslovi za izbor budućeg rukovodtsva Kluba''
, navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Teleoptik 162km
Tuesday, 07.06.2016
19:39

Od ovog posla nema nista, kada su izabrali Vuletica i Velanca u skupstinu. A nece biti ni od Partizana, kada budu VVV raskrinkali novac od UEFA, koji stize u toku ove ili sledece nedelje.