Partizan - Savo (ne)realna opcija?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.12.2015.
23:06
Izvor: Sportske.net

Pre "samo" sedam godina Savo Milošević je doživeo fijasko u trci za predsednika FK Partizan, a danas se postavlja pitanje koliko je realno da nekadašnji napadač crno-belih sedne u predsedničku fotelju.

Screenshot: n1info.com
Screenshot: n1info.com

Povezane vesti

Zimska pauza u domaćem šampionatu dovešće do promena u rokovodećem kadru aktuelnog šampiona Srbije, a kao jedan od kandidata za novog predsednika pominje se Savo Milošević.

Kompletan Upravni odbor FK Partizan podneo je ostavke nakon eliminacije iz daljeg toka takmičenja u Ligi Evrope zbog čega će izborna Skupština morati da izabere novo rukovodstvo i predsednika.

Savo Milošević je tokom dana okarakterisan kao neko ko bi mogao da preuzme kormilo u klubu iz Humske, ali se ipak čini da put do realizacije te zamisli nije tako jednostavan.

Pođimo od toga da je Savo Milošević 2008. godine želeo na čelo kluba ali je na izbornoj Skupštini dobio glas Ljubiše Tumbakovića!

Ako uzmemo u obzir da u odnosu na taj period Skupština kluba iz Humske nije pretrpela velike promene, nejasno je kako bi Savo Milošević ovoga puta dobio većinu.

Pored toga ne treba zanemariti činjenicu da je Savo Milošević u prethodnom periodu predano radio na izgradnji svog položaja u Fudbalskom savezu Srbije gde se u određenom trenutku pominjao kao naslednik Tomislava Karadžića.

Zbog toga priča oko Miloševićevog preuzimanja FK Partizan za sada deluje kao malo verovatna ali svakako je ne treba odbaciti kao jednu od opcija koje će se pojaviti u predstojećem periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black Tooth
Wednesday, 16.12.2015
15:58

Pravi Grobari te nece!

avatar
Stefan Azuc
Wednesday, 16.12.2015
04:17

Sta vi novinari radite ? Nije bilo promena u skupistini? Pogledajte ko je bio clan 2009. a ko je sada clan skupstine, koliko znam promenjen je 31 delegat (od 60 , posto neznam ko je tada bio od predstavnika navijaca kojih ima 5).

avatar
3x3
Wednesday, 16.12.2015
00:18

On je jedna ogromna 0 od coveka. Ako se izrazim drugacije, nece biti objavljen komentar. Dokazao je to nebrojeno puta, a i nastavice jer drugacije i ne zna.

avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 16.12.2015
00:14

To nije bilo 2008. godine nego 2009.