Partizan - ''Slučaj selfi'' dobio epilog!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.11.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Odmah posle jučerašnjeg poraza Partizana u Gornjem Milanovcu od Metalca, možda i više od samog rezultata pažnju je privukao postupak dvojice bugarskih internacionalaca, Bandalovskog i Božinova.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao što ste mogli da čitate OVDE, njih dvojica su se na klupi za rezerve neposredno pred početak meča dosetili da urade ''selfi'' i postave ga na Instagram profil Bandalovskog, što je kasnbije izazvalo burne reakcije navijača Partizana.

Nedugo zatim, sporna fotografija je skinuta sa pomenutog profila, ali je ipak ostao zabeležen prvi skandal ove vrste u ekipi Partizana.

Naravno, očekivala se reakcija trenera Ljubinka Drulovića, možda i neka njegova disciplinska mera prema dvojici pomenutih igrača, ali od toga izgleda neće biti ništa.

Naime, danas je novi sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio u izjavi ''Informeru'' da su se igrači izvinili, obećali da im tako nešto više neće padati na pamet, pa se u klubu sada okreću rešavanju mnogo većih problema.

''Božinov i Bandalovski su se izvinili, to im se neće ponoviti. Znam da taj detalj sad svima bode oči, ali naš problem nije u fotografiji, nego u veoma lošoj igri'',
istakao je Iliev, koji ni sam ne može da objasni razloge za seriju kikseva u domaćem prvenstvu ove jeseni, ali smatra da igračima treba pružiti podršku da prevaziđu ovu situaciju.

''Sad nije trenutak za kritiku i teške reči, jer su očigledno u krizi. Sada je potrebno da ih podržimo, da se dignu, da iskoristimo šansu i prođemo grupu u Ligi Evrope'',
poručio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije sever NS
Monday, 02.11.2015
21:41

Vi izgubiste redom sve utakmice od ekipa sa zacelja JSL,a hocete u evropu :)

avatar
Sinđelić
Monday, 02.11.2015
21:17

Stanoje i za manje stvari slao igrače u Teleoptik, ali baš zato nije odgovarao raznoraznim mešetarima koji uništavaju Srpski fudbal.

avatar
lewa9
Monday, 02.11.2015
20:56

Је л' могу да дођем на пробу за било коју позицију од голмана до шпица? Ако ништа друго, даваћу 200% на свакој утакмици.

avatar
Stefano Emilio
Monday, 02.11.2015
19:49

Sto smo dobili u evropi dobili smo i tu je Kiza izvukao vise nego sto igraci mogu.....Drulovic nece dobiti nijednu utakmicu i evropi vise...

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Monday, 02.11.2015
19:14

Samo napred! Kako imamo naprednu upravu, sramota me je koliko nam dobro ide!

avatar
Reus
Monday, 02.11.2015
19:09

Sta Bozinova boli uvo,dosao covek da zgrne pare,za koju godinu ce zaboraviti i gde je igrao...

avatar
Prevrcem se u grobu!
Monday, 02.11.2015
18:49

zna se ko stiti ove igrace!