Partizan sprema prodaju leta - Baždar od 2.000.000 evra!

Autor: Lazar Nikolić
petak 02.06.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Pregovori počeli.

2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Mladi ofanzivac Partizana Samed Baždar tek što se afirmisao u "crno-belom" dresu, a već je na izlaznim vratima kluba iz Humske.

Odigrao je 19-godišnji Baždar ove sezone ukupno 34 utakmice i postigao četiri gola za Partizan, te svojim partijama skrenuo pažnju klubova širom Evrope.

Najkonkretnija je italijanska Fiorentina koja je poslala ponudu od 2.000.000 evra i procente od buduće prodaje Baždara na Partizanovu adresu, javlja "Informer".

Finansijska situacija u Partizanu odavno nije dobra, tako da bi prodaja jednog od najtalentovanijih igrača mogla da poboljša situaciju u Humskoj, ali bi to zasigurno bio veliki udarac na takmičarske ambicije u narednim sezonama.

Pored Baždara, "crno-bele" bi ovog leta mogao da napusti još jedan mladi fudbaler Nemanja Jović na čijoj se prodaju uveliko radi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 02.06.2023
15:05

Pre svega, nadam se da delim mišljenje svih koji vole Partizan, moramo biti zauvek zahvalni i u skladu s tim, predlažem da za mesta Predsednika kluba i Direktora kluba, izaberemo gospodina Vučelića i gospodina Vazuru kao doživotne nosioce tih funkcija, pa nek nam dugo požive i oni i naš Partizan. Amin. Što se tiče Baždara, on je zaista biser, ali i cena koju će izgleda g. Vazura postići je - nestvarna. Bravo! Bravo! Ako bi moglo, da se prodaju i Jović, Belić, Urošević, Vujačić... i još tih par talentovanih omladinaca (dok je u Milanu g. Vazura), a i da se puste ovi stranci, pa da krenemo u nove pobede.