Partizan stigao na Kipar, odmah promena plana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.01.2018.
23:05
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Fudbaleri Partizana doputovali su večeras u Limasol koji će im u naredne dve nedelje biti baza tokom centralnog dela priprema za prolećni deo sezone.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan koja se oko 14 časova zaputila na Kipar stigla je na konačno odredište tek oko 21 čas.

Crno-beli su letom iz Beograda stigli do Atine, a potom ih je u glavnom gradu Grčke čekalo presedanje i čekanje na aerodromu koje se odužilo.

Na kraju je "čelična ptica" sletela u Larnaku a autobusom se stiglo na konačno odredište. Fudbaleri Partizana od sutra će u Limasolu trenirati dva puta dnevno.

"Svi su mi pričali da je ovde sjajno i tako deluje. Dosta toga smo već uradili u Beogradu, a sada sledi ono najvažnije, da se ekipa dotegne i da se pojačanja uklope u naš sistem. Kada smo kod njih - zadovoljan sam, jer je u principu to što sam se i dogovarao sa direktorom Ilievim", kazao je Miroslav Đukić po dolasku na Kipar, a prenosi portal "Mondo".

Fudbaleri su nakon večere odmah otišli na odmor jer ih sutra čekaju dva treninga, a odmah po dolasku na Kipar došlo je do promene plana.

Crno-beli će 1. februara, umesto sa Zirkom, odmeriti snage sa kiparskim prvoligašem Ermisom. Partizan će na toj utakmici uveličati ceremoniju otvaranja novog stadiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke