Partizan u novoj humanoj akciji, da Minja pobedi!

Autor: Darko Mitrović
petak 06.11.2020.
17:26
Izvor: Sportske.net

Klub iz Humske već godinama je aktivno uključen u brojne humanitarne akcije, na redu je još jedna, veoma važna!

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Svedoci smo, nažalost, da sve veći broj mališana vodi teške životne bitke, za koje rešenje i spas postoji na odgovarajućim klinikama u inostranstvu, ali uz ogromne sume novca koje treba obezbediti.

Mnoge takve bitke su već dobijene, pa verujemo da će i još jedna naša heroina, mala Minja Matić takođe pobediti.

FK Partizan se na svoj način uključio u tu borbu za Minju, a u nastavku prenosimo kompletno današnje saopštenje tim povodom i Partizanov poziv svim humanim ljudima koji su spremni da daju svoj doprinos da Minja pobedi.

''FK Partizan se pridružuje humanitarnom bazaru u cilju prikupljanja novca za pomoć Minji Matić, devojčici koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1.

Humanitarni bazar se uz poštovanje svih epidemoloških mera (zaštitne maske, distanca, sredstva za dezinfekciju) održava u nedelju 8.11.2020. godine na košarkaškom terenu u naselju Stepa Stepanović.

Pored poslastica, vaučera, rukotvorina i umetnina koje će se prodavati tog dana, a sve u cilju da se sakupi iznos od 2.4 miliona dolara za lečenje male Minje u Americi, FK Partizan je imeđu ostalog donirao i dres sa potpisima prvotimaca crno-belih.

Pozivamo vas i da pošaljete sms na broj 845 na 3030'',
navodi se u saopštenju FK Partizan.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke