Partizan već zaradio 2.200.000, hoće li nešto i potrošiti?

Autor: Darko Mitrović
subota 24.06.2023.
23:39
Izvor: Sportske.net

Trener Duljaj očekuje 4-5 pojačanja, pogotovo sada, posle najnovijih dešavanja.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Početak Partizanovih letnjih priprema za sledeću sezonu za sada uglavnom obeležavaju odlasci igrača.

Humsku su napustili bivši kapiten Slobodan Urošević, najbolji strelac Rikardo Gomeš, kao i Hamidu Traore i Ljubomir Fejsa, a vode se razgovori i sa Patrikom Andradeom oko sporazumnog okončanja saradnje, jer u prethodnoj sezoni nije opravdao epitet velikog pojačanja.

U međuvremenu je angažovan Nikola Antić, kao zamena za Uroševića na levom beku, a prethodnih dana se najavljivao i dolazak zadnjeg veznog Frenka Kanutea iz belgijskog Serkl Briža.

Međutim, mnogo je još posla pred upravom Partizana i sportskim direktorom Ivicom Kraljem, pogotovo ako se imaju u vidu novonastali problemi oko Nemanje Jovića koji je tužio klub zbog dugovanja, ali i sa talentovanim ofanzivcem Matijom Popovićem, za koga već postoji interesovanje iz inostranstva.

Odlazak Rikarda Gomeša u katarski Al Šamal otvorio je i pitanje ko će predvoditi napad Partizana sledeće sezone, pa je sada neophodno pojačanje i na toj poziciji.

Trener Duljaj je na početku priprema već naglasio sa očekuje 4-5 novih igrača do odlaska na glavni deo priprema u Sloveniju.

Crno-beli su do sada zaradili milion i po evra od Rikardovog transfera, još 200.000 od Uroševićevog u Aris iz Limasola i 500.000 od prodaje mladog Vanje Vlahovića Atalanti, gde je bio na pozajmici u prethodnih šest meseci.

Ali, sada je vreme da nešto od toga i potroše ako žele jači tim nego prošle sezone. Prema ''Transfermarktu'', crno-beli su platili obešteženje Himkiju za Antića 150.000 evra, ali sada su neophodna mnogo veća ulaganja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke