Partizan - Vreme je da Škuletić proradi...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.07.2014.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalere Partizana za dva dana očekuje start u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a navijači crno-belih se pre svega nadaju da će napadači njihovog tima biti na željenom nivou.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U najvećem delu priprema, crno-beli nisu blistali u napadu, ali poslednja utakmica protiv Gorice u Sloveniji dala je nagoveštaj da će ekipa Marka Nikolića biti najefikasnija onda kad to bude najvažnije.

A kad je efikasnost u pitanju, u utorak će se protiv HB Toršavna to najviše očekivati od napadačkog tandema Škuletić - Lazović.

Petar Škuletić tokom priprema nije uspevao da pronađe put do protivničke mreže, ali je protiv Gorice dva puta asistirao i tako najavio da mu je forma u uzlaznoj liniji. Valjda je konačno došlo vreme i za pogotke.

''Možda je vreme da zatresem mrežu protivnika, ali se time ne opterećujem. Najvažnije je da mi pobedimo'', izjavio je Škuletić, a prenose ''Novosti''.

Prvi protivnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona je već dobro prostudiran, pa ne bi trebalo da bude nekih neprijatnih iznenađenja.

''Naravno, nama je cilj da ih dobijemo sa što većom razlikom, ali svi danas igraju fudbal, nije to fraza. Više ne možeš da računaš kako ćeš bilo kome sigurno napuniti mrežu'', upozorava Škuletić.

Ipak, jasno je da je kvalitet na strani Partizana, crno-beli su dobro radili na pripremama, nisu ni promenili tim u odnosu na proteklu sezonu, pa svi uslovi postoje da opravdaju ulogu favorita i izbore plasman u treće kolo kvalifikacija.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke