Partizan završava posao, sve oči uprte u Austriju!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.08.2018.
21:16
Izvor: Sportske.net

Partizan vodi nakon prvih 45 minuta i praktično je završio posao. Kako napreduje Bešiktaš?

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Mnogi su videli utakmicu Partizana i Bešiktaša u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, postoji mogućnost da ćemo gledati neki drugi meč jer LASK ima prednost protiv Turaka sa 2:0! Tamo je u toku 75. minut.

Da se okrenemo Partizanu, crno-beli iz Beograda vode sa 3:1 u Humskoj, nakon desetog minuta su preuzeli sve konce igre, dominiraju i ne bi trebalo da imaju problem da reše ovu utakmicu u svoju korist.

Olsen je doveo goste u prednost u devetom minutu utakmice nakon nesmotrene reakcije odbrane Partizana, a onda je Miletić samo dva minuta kasnije izjednačio nakon kornera Jankovića.

Nakon asistencije Pantića u 30. minutu Janković je uspeo da donese Partizanu prednost, da bi Svetozar Marković u 35. najverovatnije rešio pitanje pobednika.

Gledamo sa nestrpljenjem ka Lincu, ali i Danskoj gde igra Spartak (tamo je trenutno 0:0 i Spartak ima igrača više u 60. minutu meča)!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 17.08.2018
08:23

Jesam (li) ja Sveta il' Mileta? :-D

avatar
Sladjan Radisavljevic
Thursday, 16.08.2018
21:25

Biću iskren i reći da mi nije jasno kako smo dali tri gola. Nešto mi igra deluje smušeno i nekako ispada da smo golove dali slučajno, ajd onaj prvi je bio Miletićevo znanje ali druga dva...

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 16.08.2018
21:21

Ljudi, cekajte, jel ovo stvarno Partizan?! Bato sta im ucini covece, pa ovi igraci igraju oslicno, mogu tek zamisliti kako ce igrati, ovo im tek 3-ca utakmica pod tvojim vodstvom. Ako Partizan nastavi sa ovakvom igrom, pa cak je i poboljsa, imamo cemu da se nadamo u Evropi, a i prvenstvu i kupu. Napred Partizan, napred Bato!