Partizanov ''Džoni'' Štulić već oduševljava: ''Izvinite, ponovite pitanje, ometaju me ovde''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.06.2020.
21:31
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Mladi napadač vrlo brzo pobrao sve simpatije u Humskoj.

Screenshot/Youtube/FK Partizan Beograd
Screenshot/Youtube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Dugo će mladi Nikola Štulić pamtiti današnji meč sa Čukaričkim i pobedu od 4:1.

Bio je to njegov zvanični debi za prvi tim Partizana, dobio je priliku u drugom poluvremenu umesto Bojana Matića, a malo je nedostajalo da upiše i asistenciju, kada je sjajno uposlio Sumu, ali vezista crno-belih nije bio dovoljno precizan.

Posle meča dao je izjavu za klupsku televiziju, ali se najpre malo zbunio zahvaljujući saigračima koji su mu dobacivali sa strane i izazvali širok osmeh na njegovom licu. Očigledno, sjajno su ga prihvatili u ekipi.

''Izvinite, nisam vas čuo, hoćete li da ponovite pitanje, ometaju me ovde'', bilo je prvo što je nasmejani Štulić rekao Partizanovoj portparolki Biljani Obradović, a onda nastavio u ozbiljnijem tonu, ali veoma zadovoljan zbog prikazanog na debiju.

''Osećaj je stvarno sjajan, imao sam debi u prijateljskoj, ali ovo je prvi zvanični debi i hvala šefu Miloševiću i stručnom štabu na ukazanoj šansi. Bila je mala pozitivna trema, ali neutralisao sam je'', konstatovao je Štulić.

.O njemu je posle meča sa ''Brđanima'' govorio i trener Savo Milošević.

''Planirali smo u ovom nekom periodu da Nikola debuituje, veliki je potencijal, što smo videli kroz treninge, ne bih da ga hvalim puno, ali vredan je, zaista ima stvari koje su neverovatne kada je u pitanju ta pozicija. Trudićemo se da i on bude jedan od onih o kojima će se pričati u budućnosti, ali ima još dosta do toga'', oprezan je Milošević.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke