Partizanov heroj ne sumnja u Milorada Mažića!

Autor: Beta Beta
sreda 10.05.2017.
22:05
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da je ekipa cele godine radila na tome da se nadje u borbi za oba trofeja, u prvenstvu i Kupu, i da mu je današnji pobedonosni gol protiv Vojvodine u revanšu polufinala Kupa možda i najlepši u karijeri.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su danas u revanš utakmici polufinala u Beogradu pobedili Vojvodinu sa 1:0 golom Djurdjevića u 44. minutu. U prvom meču u Novom Sadu bilo je 0:0. Partizan će u finalu 27. maja u Novom Sadu braniti trofej protiv Crvene zvezde, koja je eliminisala Čukarički.

"Još jedna utakmica u nizu, težak je raspored, ali stižemo da se oporavljamo. Odigrali smo dobro celu utakmicu, gol je došao u pravom trenutku za mene i celu ekipu, pred kraj prvog poluvremena. U drugom delu smo imali mnogo šansi, ali najvažnije je da smo prošli u finale i ispunili cilj.

Mogli smo i ranije da pobedimo, (Marko) Janković je imao odličnu priliku, a u drugom delu su se redjale šanse jedna za drugom, ali je i ovaj jedan gol bio dovoljan za prolaz u finale",
rekao je Đurđević novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Vojvodine protestovali su kod sudije Milorada Mažića pošto su smatrali da je Đurđević napravio prekršaj pre nego što je postigao gol.

"Mislim da nije bio prekršaj, videću na snimku. Ako je Mažić prosudio da nije bio, onda nije bio. To je možda najlepši gol u mojoj karijeri. Kada sam šutnuo loptu video sam je skroz van gola i odjednom je pala tačno tamo gde se spajaju prečka i stativa", naveo je Đurđević.

Partizan ima šanse da osvoji "duplu krunu", pošto tri kola pre kraja prvenstva ima tri boda više od "večitog" rivala.

"Došli smo u situaciju da se mi sada pitamo, za to smo radili cele godine, za 'duplu krunu', to nam je bio jedini cilj. Sada smo na dobrom putu, imamo još osam dana, a najvažnija je utakmica protiv Voždovca u prvenstvu", naveo je napadač crno-belih.

On je dodao da je atmosfera na stadionu u Humskoj bila fenomenalna i da se nada da će biti publike i za utakmicu u subotu, odnosno da klub neće biti kažnjen.

"O finalu još ne razmišljam, daleko je to, ima vremena", rekao je Đurđević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Thursday, 11.05.2017
10:26
avatar
Thursday, 11.05.2017
02:53

Strasan je igrac Djurdjevic. Siguran sam da je vreme da ga Muslin pozove u reprezentaciju.

avatar
Thursday, 11.05.2017
19:21

Zvao ga je vec za Gruziju, ali nije ulazio u igru:-D

avatar
Friday, 12.05.2017
11:21

Mozda ce i igrati, ali se ipak nadam da za time nece biti potrebe ako me razumes:-D Mislim da je Djurdjevic tada igrao malo i po desnoj strani, ali gledao sam samo finale i mozda polufinale pa ne mogu bas to da tvrdim.

avatar
Friday, 12.05.2017
01:24

Jeste, u pravu si. Totalno sam zaboravio. :D Ma mora da igra startera, zajedno sa Mitrom u spicu kao nekad u mladoj reprezentaciji kad su bili prvaci evrope.

avatar
Capitano
Thursday, 11.05.2017
00:28

Prelep gol, ali vidi se u 20-oj sekundi na ovom klipu da je odgurnuo igraca Vojvodine.

avatar
Wednesday, 10.05.2017
22:09

Bogami, ja mislim da mu ovo cak i nije najlepsi gol, jedan od najlepsih jeste.