Partizanov junak Leonardo već slavi i na Instagramu!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.09.2016.
21:28
Izvor: Sportske.net, Beta

Red je da se pobedonosni gol u ''večitom derbiju'' obeleži i na društvenim mrežama, a Leonardo očigledno prati moderne trendove.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pre večerašnjeg duela sa Zvezdom, Brazilac Leonardo je isticao da jedva čeka da nastupi u srpskom ''klasiku'', pa možemo samo da zamislimo koliko je sad srećan posle meča, kada je baš njegov gol, i to u 89. minutu rešio pitanje pobednika.

U razgovoru sa novinarima je naglasio da je osećaj fenomenalan posle svega.

''Sanjao sam o ovome, sanjao da dođem i ovako na prvom meču protiv Zvezde da dam gol. Slaviti s navijačima je bilo neverovatno. Gol posvećujem navijačima, klubu, a tek onda sebi i porodici.

Neverovatan osećaj je biti deo derbija. Navijači ne staju svih 90 minuta i to je ono što nas nosi i što dovodi do toga da se daje gol u 89. minutu.

Nisam mogao da pretpostavim da će baš tako i da će biti takva atmosfera i takva energija, a posebno posle gola koji sam postigao",
izjavio je Leonardo, a prenosi Beta.

Nedugo zatim, Brazilac se oglasio na Instagramu, ističući da je presrećan zbog pobede i postignutog gola i zahvaljujući Bogu na ovakvom epilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Saturday, 17.09.2016
21:39

и тако ће ова еуфорија трајати до следећег кола и онда опет порази, кукњава,намештено...

avatar
Maximovic
Saturday, 17.09.2016
21:33

Svaka cast majstore ti i Everton ste danas bili ubedljivo najbolji i jedino je jos i Stefanovic bio na visini zadatka. Svi ostali su imali koliko dobrih toliko i losih trenutaka.

avatar
Sunday, 18.09.2016
11:08