Partizanov poslednji letnji voz za prodaju Saldanje? Stigla ponuda od 5.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
petak 30.08.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

​Nema Partizan mnogo izbora kada su u pitanju prihodi ove sezone, uzevši u obzir eliminacije iz sva tri evropska takmičenja.

2024 Srdjan Stevanovic
2024 Srdjan Stevanovic

Povezane vesti

Jedan od retkih izvora je svakako prodaja igrača na ceni, a jedan od njih je i Mateus Saldanja koji je sve bliži odlasku iz Humske.

Za Brazilca je sada stigla nova ponuda.

Mozzart sport prenosi informaciju da je u Humsku stigla ponuda AEK-a iz Atine vredna 5.000.000 evra uz određene bonuse čija vrednost nije poznata.

Grcima se za sada ne žuri jer prelazni rok u toj zemlji traje do 11. septembra, što je nešto manje od dve nedelje, sasvim dovoljno vremena da se postigne dogovor između dve strane.

Sa druge strane, Partizan čeka odlazak Saldanje kako bi ozvaničio dolazak Lazara Romanića iz Železničara, a koliko je brazilski napadač blizu odlaska govori i podatak da nije nastupio u revanšu plej-ofa za Ligu konferencija protiv ekipe Genta.

Za Saldanju vlada veliko interesovanje, pre AEK-a za njegovo zdravlje raspitivali su se klubovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Hofenhajm, Torino i Udineze, međutim Grci su odlučili da budu konkretni i pošalju zvaničnu ponudu.

Uzevši u obzir da je Partizan platio Saldanju 1.300.000 evra Džef junajtedu, nema dileme da će "crno-beli" ostvariti višestruku finansijsku dobit.

Čak i u ovakvim uslovima po klub...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke