Partizanov tim za Astanu, Savo samo napadački!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 02.10.2019.
20:39
Izvor: Sportske.net

Ko će biti u startnoj postavi i za koga neće biti mesta?

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Crno-beli nastavljaju svoju evropsku avanturu i to gostovanjem Astani u Kazahstanu, a ova utakmica dolazi u periodu kada Partizan igra sjajno.

Partizan ređa pobede, ona u "večitom derbiju" je samo podigla samopouzdanje timu Sava Miloševića, a nakon pobeda protiv Javora i Radničkog ekipa je stigla u Astanu gde bi problem mogla da predstavlja vremenska razlika i činjenica da je ekipa putovala čak pet sati.

Ipak, i pored toga crno-beli su spremni i očekujemo napadački Partizan sutra na utakmici koja počinje od 16:50.

Ko će biti starter?

Stojković je siguran na golu, u odbrani Miletić, Ostojić, Pavlović i Urošević, a u ostalim linijama tima bi moglo da bude problema za Miloševića, ali onih slatkih muka.

Zdjelara vidimo kao zadnjeg veznog, a Šćekić bi mogao da izgubi definitivno mesto u startnoj postavi imajući u vidu da se Natho u potpunosti uklopio u tim.

Tošić, Suma i Asano bi mogli da budu starteri u ofanzivnom delu veznog reda, a Sadik je skoro siguran kao napadač.

Dakle,

Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Natho - Tošić, Suma, Asano - Sadik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 03.10.2019
09:58

Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević (Brežančić) - Zdjelar, Šćekić - Marković /Stevanović), Natho, Asano - Sadik. U drugom poluvremenu Suma od 50-og, Tošić i Stevanović (ili Marković, ko već ostane za kraj) od 60-og. OPREZNO! Da pregrmimo prvih 15' i da se uđe u igru, sa što više kontri i polukontri. BIće teško.

avatar
neme
Thursday, 03.10.2019
01:08

Ostojic i Miletic su takve rupe sto se videlo i protiv AZ -a.A Urosevic dobro trci ali je toliko slabasan da ne moze nista konkretno da uradi.

avatar
REVØLT
Wednesday, 02.10.2019
21:07

Ono kad ti Tosic, Suma i Markovic pocnu sa klupe u Derbiju. Samo Markovic umesto Asana i to nam je najjaci moguci tim, a na zimu onda 2, 5, 8 i 9 (2 obavezno za 1. tim, a trebali bi i 5 i 9 isto tako) i da nas Bog vidi. Sa druge strane, verovatno ce zeleti da na 8 malo guraju Milasinovica, Momcilovica (DMC, ali, dugo su igrali zajedno i Zdjelar i Scekic i jos neki pre njih i dugo nismo ni imali tog ''pravog'' centralnog veznog) pa i (Lazara) Pavlovica- hteo sam (mozda vise ovog leta nego bilo kojeg drugog) da lepo vratimo Nisica u prirodno staniste, ali, nije za klupu, grehota bi to bila prema njemu jer bi samo bio sputan u ipak svojim najboljim godinama, vratice se kad potpuno sazri i stasa...

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 03.10.2019
11:00

Ovi jos o derbiju hahahaha

avatar
REVØLT
Thursday, 03.10.2019
17:33

Bas da vidim ko ce duze da pise o tome...

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 02.10.2019
20:56

Ovako izgleda dobro tj ofanzivno samo da ovaj Japanac malo zaigra i ovaj motkasti da pocne da se snalazi i da nr komplikuje.

avatar
Ovono
Wednesday, 02.10.2019
20:54

Kakav tim - STRASAN TIM!