Partizanovih 11 za Nicu - Povratak Fejse, ko menja Meniga?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 14.09.2022.
20:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana sutra igraju meč drugog kola Lige konferencija.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je nakon početnih 3:3 protiv Slovackog u Češkoj, sada domaćin u drugom kolu Lige konferencija protiv francuske Nice i čini se da postoji doza optimizma u redovima ekipe Gordana Petrića. 

Donekle se optimizam zasniva na sve boljoj igri Partizana, ali je činjenica da postoji problem sa povredama Filipovića i Meniga, kao i sa suspenzijom Belića koji očigledno kod Petrića ima bitnu ulogu. 

Kako će Partizan na Nicu?

Na golu je Popović taj koji ima prednost u odnosu na Stevanovića, a zadnju liniju će u odsustvu Aleksandra Filipovića činiti Urošević, Vujačić, Marković i Živković kao jedini preostali desni bek.

Tandem veznih fudbalera činiće Traore i Fejsa, dvojica zadnjih veznih koji bi mogli da odrade veoma bitan posao za odbranu Partizana, a Dijabate i Natho su sigurni starteri, a ko će zameniti Meniga?

Rikardo će definitivno biti usamljen u napadu, a postoji nekoliko igrača koji dolaze u obzir kada je reč o desnoj strani napada Partizana. 

Terzić, Lutovac ili čak Andrade bi mogli da počnu, s tim što bi sa Andradeom bila nešto drugačija postavka na terenu, po svemu sudeći. 

Videćemo, čekamo odluku Petrića...

Evo naše prognoze:

Popović - Živković, Marković, Vujačić, Urošević - Fejsa, Traore - Lutovac, Natho, Dijabate - Rikardo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke