Partizanu se ODMAH puni kasa!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.09.2020.
12:38
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Ovoga puta nema čekanja.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je juče i zvanično potvrdio rastanak sa desnim bekom Nemanjom Miletićem, koji karijeru nastavlja u saudijskom Al Raedu, a danas su se pojavile i informacije o finansijskim detaljima ovog transfera.

''Telegraf'' prenosi da će Partizan na ime obeštećenja zaraditi 500.000 evra, ali najveća pogodnost za crno-bele u ovoj priči je što bi sav novac trebalo da dobije vrlo brzo, u roku od petnaest dana, bez ikakvih rata, ili odlaganja.

Miletić će takođe malo sačekati sa priključivanjem novoj ekipi, pošto je tamo kraj sezone, a pomenuti izvor navodi da mu je trener Besnik Hasi, dao ''voljno'' do 16. septembra.

Partizan je zamenu za Miletića već našao, njegovo mesto zauzeće povratnik Aleksandar Miljković, a u slučaju potrebe tu je i Aleksandar Lutovac ko ga je Savo Milošević prekomandovao na desnog beka.

Miletićev odlazak najteže je podneo štoper Bojan Ostojić, njegov veliki prijatelj i saigrač, koji mu je na Instagramu uputio dirljivu poruku, a možete je pogledati u prilogu.
-
Baner 1
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Wednesday, 09.09.2020
15:44

Sad bar nek dovedu nekog kojeg ce platiti a ne samo za dzabe babe kao Miljkovic.

avatar
Osijek 51
Tuesday, 08.09.2020
20:14

Kao prvo, ta sica od novca je mozda za burek i jogurt, a Miljkovic je u najbolje vrijeme bio prosjecan bek, ne mogu vjerovati da Stanoje ima ovako niske standarde, razocarao me. Ako vec moramo na nekim pozicijama da se MUCIMO onda neka to bude neko od 18 god. Ovih isluzenih igraca koji dolaze za DZ vec je previse....

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 08.09.2020
13:12

Katastrofa, kakav. Miljkovic. uprava napolje

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 08.09.2020
12:43

Kakav crni Miljkovic...