Paunović objavio širi spisak za EP u Mađarskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.07.2014.
16:48
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović saopštio je širi spisak igrača na koje računa na startu priprema za EP koje selekciju ispod 19 godina očekuje krajem jula u Mađarskoj.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala u Srbiji nisu imali to zadovoljstvo da prate našu seniorsku reprezentaciju na Mundijalu u Brazilu ali će zato omladinska selekcija krajem jula pokušati da ponovo obraduje naciju.

Reprezentativce Srbije mlađe od 19 godina očekuje Evropsko prvenstvo u Mađarskoj na kojem "Orlići" brane trofej osvojen prošle godine u Litvaniji.

Tim povodom selektor omladinske reprezentacije Veljko Paunović u utorak je objavio širi spisak igrača na koje računa na startu priprema za Evropsko prvnestvo na kojem se nalaze 23 igrača.

Na spisku Veljka Paunović su sledeći igrači:

Golmani: Predrag Rajković (Crvena zvezda), Vanja Milinković Savić (Vojvodina) i Boris Radunović (Rad)

Odbrana: Miloš Veljković (Totenhem), Srđan Babić (Vojvodina), Miladin Stevanović (Partizan), Nemanja Antonov (OFK Beograd), Stefan Milošević (Spartak), Radovan Pankov (Vojvodina), Mihailo Ristić (Crvena zvezda)

Sredina terena: Nemanja Maksimović (Domžale), Sergej Milinković Savić (Genk), Saša Zdjelar (OFK Beograd), Veljko Simić (Bazel), Danilo Pantić (Partizan), Milan Gajić (OFK Beograd), Marko Grujić (Crvena zvezda)

Napad: Staniša Mandić (Čukarički), Mijat Gaćinović (Vojvodina), Dejan Dražić (OFK Beograd), Andrija Živković (Partizan), Luka Jović (Crvena zvezda), Nemanja Radonjić (Vitorul)

Selektor Paunović zakazao je okupljanje za 9. jul u SC FSS u Staroj Pazovi a pre toga će reprezentativci obaviti motorička i medicinska testiranja.

Na konačnom spisku koji će Paunović objaviti 16. jula naći će se 18 reprezentativaca koji će Srbiju predstavljati na EP koje je na programu od 19. do 31. jula u Mađarskoj.

Srbija se nalazi u grupi "A" zajedno sa selekcijama Nemačke, Bugarske i Ukrajine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke