Paunović posle EP: ''Ovo je nešto najlepše u mojoj karijeri!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.07.2014.
10:49
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Naša omladinska reprezentacija sinoć nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, iako je bila veoma blizu ostvarenja tog cilja. Ipak, na ''penal ruletu'', više sreće imali su Portugalci, koji će se za titulu boriti sa Nemačkom. Pos

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Naprotiv, mladi stručnjak je imao samo reči hvale i za igru i za ponašanje njegovih ''Orlića'', ne samo u polufinalu protiv Portugala, već i tokom čitavog takmičenja, pa nije nimalo razočaran što se nismo plasirali u finale.

''Prezadovoljan sam odnosom mojih igrača prema obavezama i načinu igre na celom evropskom Prvenstvu. Ovo je nešto najlepše što mi se desilo u fudbalu, a puno sam prošao u igračkoj karijeri. Momci su bili sjajni, zahvaljujem im se za sve što su uradili tokom celog ciklusa. Verujem da javnost u Srbiji može da bude ponosna na njihove igre'', izjavio je Paunović.

On takođe dodaje i da treba nastaviti sa dobrim radom i da uspesi neće izostajati, a dodatni podstrek za to biće i učešće na Svetskom prvenstvu.

''Napravili smo mnogo, prvi put u istoriji Srbije smo se plasirali na svetsko Prvenstvo za igrače do 20 godina. Napravili smo model, koji treba slediti. Prevashodni cilja u mlađim selekcijama je stvaranje igrača za A nacionalni tim, a ovi igrači su na pravom putu da to i postanu. Imali smo veliku podršku direktora, ali i celog Fudbalskog saveza Srbije'', zaključio je Paunović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke