Pavićević: "Dešavaju nam se neverovatne stvari"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.12.2014.
17:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Savo Pavićević teško je podneo remi sa Mladošću a nakon meča je konstatovao da crveno-beli nemaju sreće i da je neverovatno kakve su im se sve stvari dešavale tokom jeseni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije spustio je zavesu na jesenji deo sezone remijem sa Mladošću u Lučanima koji je uz trijumf Partizana nad Borcem ostavio Zvezdi da zimuje na "-6".

"Neverovatne stvari nam se dešavaju. Iz naše gluposti, primili smo gol i izgubili pobedu. Hteli smo da na pauzu odemo u dobrom raspoloženju, ali nije nam se dalo" rekao je Savo Pavićević.

Zvezda je u Lučanima imala prednost do 89. minuta ali je domaćin iz kontranapada stigao do izjednačenja u poslednjim trenucima susreta.

"Mnogo nam je teško pao današnji remi, ali šta da se radi, ostaje nam da se nadamo da ćemo naredne godine imati više uspeha i da će nam se vratiti ovo što smo izgubili tokom jeseni" rezonuje crnogorski internacionalac.

Ako se za neki deo Zvezdinog tima može reći da je bio na nivou tokom jeseni onda je to odbrana. Jasno je, međutim da će tokom zime biti tumbanja u ekipi a Pavićević je svojevremeno povezivan sa prelaskom u Lirs.

"Slede nam razgovori sa ljudima iz kluba koji sigurno planiraju da dovedu par pojačanja. Potrebno je da se što bolje spremimo za nastavak sezone" zaključak je Sava Pavićevića.

Crvena zvezda na zimsku pauzu odlazi sa 32 boda, šest manje od vodećeg Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke