Pavićević zadao nove brige Lalatoviću

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.08.2014.
21:04
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde kao da već nema dovoljno muka zbog činjenice da klub ne može da registruje nove igrače već će pred derbi sa Vojvodinom morati da strepi zbog povrede Sava Pavićevića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije lako je izašao na kraj sa Jagodinom u drugom kolu domaćeg šampionata čime su upisana nova tri boda.

Prve dve utakmice u novoj sezoni Zvezda je igrala na svom terenu pa prvo pravo iskušenje pulene Nenada Lalatovića očekuje tek narednog vikenda kada crveno-beli odlaze u goste zahuktaloj Vojvodini.

Ono što će u pripremi tog meča mučiti Nenada Lalatovića jeste podatak da rukovodstvo kluba i dalje traži način da reši probleme sa dugovanjima čime bi novi igrači mogli da budu registrovani a tu je povreda Sava Pavićevića.

U najgorem mogućem scenariju Lalatović će u Novom Sadu ostati bez pojačanja ali i bez iskusnog Pavićevića koji je zbog povrede kolena jučerašnji duel sa Jagodinom završio 15 minuta pre kraja.

Crnogorski internacionalac u ponedeljak će biti podvrgnut dodatnim pregledima posle čega će biti poznato koliko će odsustvovati sa terena i da li će biti u stanju da nastupi protiv Vojvodine.


Ukoliko povreda iziskuje nešto dužu pauzu a Zvezda ne registruje pojačanja, na poziciji štopera u Novom Sadu će igrati Vukašin Jovanović i Darko Lazić što bi mogla da bude šansa za iskusnog napadača Vojvodine Lazara Veselinovića.

U slučaju da Pavićević ne može da nastupi u Novom Sadu a crveno-beli tokom nedelje registruju pojačanja, valja očekivati da će Bogdan Planić zauzeti mesto svog iskusnijeg kolege.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke