Pavkov opet zabrljao, a onda je Son počeo da pogađa...

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.11.2019.
22:24
Izvor: Sportske.net

Totenhem sada već ima osetnu prednost na ''Marakani''.

Beta/AP Photo/Ian Walton
Beta/AP Photo/Ian Walton

Povezane vesti

Prvo poluvreme, u kojem je Pavkov propustio stopostotnu priliku, potom i Van la Para pogodio stativu, Totenhem je rešio u svoju korist golom Lo Selsa.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Zvezda ima još jednu veliku priliku.

Kontranapad, Pavkov je povukao loptu na ulasku u kazneni prostor, imao je i Garsiju i Marina, mogao i sam da šutira, a umesto svega toga, loptu je poslao tamo gde nije bilo nikoga, između Marina i Garsije...

I opet, vrlo brzo stiže kazna, ovoga puta u režiji Korejca Sona.


Samo četiri minuta kasnije, još jednom se Zveudina mreža zatresla. Ovoga puta Deni Rouz je bio asistent, a Son ponovo egzekutor za ubedljvih 0:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.11.2019
00:36

Taj Pavkov nije za nasu drugu ligu odgovorno tvrdim. Vidim neki ga velicaju ali stvarno nzm kako je postao pro jos ga zovu u reprezentaciju lol.

avatar
Thursday, 07.11.2019
00:01

Živce sam izgubio u ovom dvomeču. Njima je sve ulazilo a nama ništa nije išlo od ruke. Sve je bilo katastrofa. Ne znam šta nam je dalje činiti. Odbrana koja nas je krasila zadnje 2 godine je postala katastrofa. Napad još gori a Marin i Jovančić neprepoznatljivi. Mi ćemo na kraju biti 4. i nema ništa od proleća u Evropi. A mislim da i Milojević mora da ode na kraju sezone i da tražimo njegovu zamenu. Ući će u istoriju kao trener koji je uveo Zvezdu u LE,2x zaredom u Ligu Šampiona, doneo 3 uzastopne titule posle dugo vremena (ova sezona još nije gotova, ali kako stvari stoje, teško će Zvezda izgubiti titulu) i ostvario 2 pobede u toj Ligi Šampiona. Iz tima lepo oterati Simića, Jevtovića, Van La Prevaru i ostale boranije i zapitati se kakav je naš skauting kada smo doneli katastrofalne igrače. Izuzetak su Marin, Garsija i Degenek koji nemaju sa kim da igraju. A ovim indijancima iz Londona želim sve najgore i da dožive što više sedmica.

avatar
Eliot
Wednesday, 06.11.2019
23:50

Savrseno jasno koliko je ping pong liga namestena

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 07.11.2019
17:17

Savrseno jasno je bilo i kad je jedan nas klub imao nula bodova u nikad jacoj grupi sa Bragom,Sahtjorom,Arsenalom.Aj sad paljbica!

avatar
Tristan
Wednesday, 06.11.2019
23:39

ovo boli!
Pavkov - igrao veceras svasta osim fudbala,
VAn Lapara - nisam video ni jednog kvalitetnog dodira sa loptom (mozda neko video) bio sam loberalan sa njim ali sada je Novembar - kolko treba coveku da se navikne???
Marina je zao - podseca na Andreja Sevcenka u reprezentacii 2002-2003 godine kad morao da oduzme loptu u odbrani , preda kroz sredinu i uputi centar sut na oji mlora sam da trci dok lopta leti da bi dao gol posto nije bilo veznih igraca na 50 miliona stanovnika ...