Pavlović: ''Verujte mi, imao sam više opcija, ali Partizan je za mene bila jedina moguća!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.08.2022.
15:16
Izvor: Sportske.net, Beta

Novi napadač Partizana sa velikim entuzijazmom govori o mogućnostima svog novog kluba.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Brondbija Andrija Pavlović novi je igrač Partizana, potvrdio je danas beogradski klub.

Kako je saopšteno, 28-godišnji napadač potpisao je ugovor na dve godine, a odmah zatim on je u razgovoru za klupski sajt izneo svoje prve utiske.

"Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bila jedina moguća. Pratim dešavanja i znam da start nije bio sjajan, ali da ne verujem da će Partizan izaći iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio", rekao je Pavlović za klupski sajt.

On je dodao da još nije upoznao saigrače i da će se truditi da se što pre nametne treneru i bude u konkurenciji za tim, kako bi se Partizan vratio tamo gde treba da bude - u borbi za titulu.

"Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako verujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu", naveo je Pavlović.

Partizan će u četvrtak igrati na Kipru protiv AEK-a iz Larnake, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Što se tiče gostovanja AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao tamo, mogu reći da je Kipar zbog vrućine i vlage leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa puno stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da se obezbedi ulazak u Evropu", rekao je Pavlović.

Pavlović je tokom karijere igrao za Rad, Čukarički, Kopenhagen, Rapid iz Beča i Brondbi.

Igrao je za mlade selekcije Srbije, a za seniorski tim odigrao je pet utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke