Pazarci bi ceo plen u Lučanima

Autor: Beta Beta
petak 04.12.2020.
23:58
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Radoslav Batak rekao je danas da njegovi fudbaleri dobro rade i da su spremni da na predstojećoj utakmici protiv Mladosti u Lučanima, u okviru 17. kola Super lige Srbije, osvoje bod ili sva tri.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Mladost je organizovana ekipa, koja je dugo na okupu i igra dobar fudbal. Iskusni su i vole da se nadigravaju, a mi moramo da idemo do kraja i da ne odustanemo ni u jednom duelu, ni u jednom segmentu fudbala", rekao je Batak u najavi utakmice.

Početkom oktobra, Batak je neposredno pre raskida saradnje sa Radničkim vodio tu ekipu protiv Mladosti u Nišu, u duelu koji je golovima u završnici meča završen rezultatom 1:1.

Ofanzivni vezista Novog Pazara Branislav Tomić ocenio je da je Mladost iskusan superligaški tim, čije su najveće vrline čvrstina i agresivnost.

"Dobili smo sve neophodne informacije o protivniku. Nadam se da ćemo pružiti 100 odsto mogućnosti i da ćemo biti fokusirani na osvajanje bodova važnih za nastavak takmičenja", naveo je Tomić.

Tri kola pre kraja jesenje polusezone, Mladost je deveta na tabeli sa 22 boda, dok je petnaestoplasirani Novi Pazar osvojio pet bodova manje.

Mladost i Novi Pazar igraju u nedelju od 14 časova u Lučanima.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke