Pazarci očekuju pobedu bez problema

Autor: Beta Beta
petak 06.11.2020.
19:40
Izvor: Beta

Optimizam u Novom Pazaru pred duel sa Zlatiborom.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas, uoči utakmice sa Zlatiborom u 14. kolu Super lige Srbije, da prednost od šest bodova u odnosu na protivnika ne znači i da je njegov tim favorit u duelu sa gostima iz Čajetine.

"Težak meč u svakom pogledu. Nezgodan su rival, a izdvojio bih Ifeta Đakovca, Nemanju Krstića, Milana Đokića, Dimitrija Petronijevića i Nemanju Anđelkovića. Imaju kvalitet i igraju čvrsto, na rezultat, što se videlo u poslednjoj pobedi nad Radom u Beogradu. Dobro smo trenirali i ako pružimo maksimum verujem u povoljan rezultat", rekao je Kolašinac.

Novi Pazar je 14. u Super ligi Srbije sa 15 bodova, dok je Zlatibor na 18. poziciji i ima devet bodova.

"Očekujem povratak u željeni ritam posle poraza od Čukaričkog u Beogradu, gde smo imali i dobrih momenata. Mečevi na našem terenu su prioritet, posebno protiv timova s kojima možemo ravnopravno da igramo i koje možemo da pobedimo. Trijumf nas vodi u mirniju luku pred prvenstvenu pauzu", kazao je Kolašinac.

Fudbaler Novog Pazara Nikola Kovačević ocenio je da tri boda neće doći u pitanje ako njegova ekipa odigra kao na nekim prethodnim utakmica na svom terenu.

"Timove koji su ispod nas na tabeli moramo da pobeđujemo da bismo povećali razliku u odnosu na njih, dok je protiv jačih rivala svaki bod dobar. Mislim da neće biti problema", naveo je Kovačević.

Novi Pazar i Zlatibor igraju u subotu od 14 časova na Gradskom stadionu.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke