Pazarci prokockali 2:0 u Novom Sadu, VAR ih spasao poraza!

Autor: Darko Mitrović
petak 30.07.2021.
20:51
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv meč na ''Karađorđu''.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trrće kolo Linglong Superlige počelo je utakmicom između Proletera i Novog Pazara večeras na novosadskom ''Karađorđu''. Pobednika nije bilo, meč je završen rezultatom 2:2, iako su Pazarci imali dva gola prednosti.

Na prvi gol se čekalo do 17. minuta. Mitrović je igrao rukoim u svom kaznenom protoru, a Aganspahić je sa bele tačke zatresao mrežu i doveo Pazarce u vođstvo.

Mogli su domaći do izjednačenja takođe sa bele tačke. Ortiz je u 44. minutu zakačio loptu glavom posle centaršuta u kazneni prostor, lopta se odbila do Bojana Balaža koji je rukom zahvata i za sudiju nije bilo dileme - penal za Proleter. Živojinović je izveo jedanaesterac, ali je golman Novog Pazara Ostojić zaustavio taj udarac.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Noviu Pazar stiže do drugog gola, a ovoga puta mrežu je zattresao Dimić.

Samo dva minuta su gosti održali prednost od 2:0, već u 49. minutu je Tomović izjednačio, pošto je lopta zakačila jednog igrača Novog Pazara i lobovala golmana Ostojića.

U 57. minutu Proleter stiže do izjednačenja! Posle kornera sa leve strane, Dilan Ortiz je bio najviši u skoku i sa ivice peterca poslao loptu u mrežu - 2:2.

Sam finiš je bio uzbudljiv pošto su domaći preko Ortiza još jednom zatresli mrežu, ali se napadač Proletera prethodno poslužio rukom i posle intervencije iz VAR sobe gol nije priznat, ostalo je 2:2.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke