Pazarci se više ne osvrću na dešavanja protiv Partizana, ''Zmajevi'' su sad u fokusu

Autor: Darko Mitrović
petak 13.08.2021.
23:48
Izvor: Beta

Milanović najavio napadačku igru.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Milan Milanović rekao je danas da njegovi igrači na predstojećem gostovanju ekipi Voždovca ne smeju da gube vreme na sredini terena već da moraju direktno da napadnu protivnički gol.

"U fazi napada ne treba da zadržavamo loptu već da budemo konkretni. Kad ovako kažem, deluje jednostavno, ali teren će pokazati da li smo sposobni za to. Nadam se da ćemo se disciplinovanom i čvrstom igrom izboriti za bodove", rekao je Milanović.

Uoči petog kola Super lige Srbije, Voždovac je 13. na superligaškoj tabeli i ima tri boda, a Pazar je na 14. poziciji sa osvojenim bodom i utakmicom manje.

"Zadržali su većinu igrača iz prošle sezone. Mladi su, ali na okupu su već godinu ili dve. Napadački potencijal im je vrlo dobar, pa nema sumnje da sledi težak meč", ocenio je Milanović.

On je dodao da ne može da računa na povređenog Farisa Handžića, a da su ostali fudbaleri u konkurenciji za sastav.

Poslednje pojačanje Pazaraca, štoper Filip Pavišić trebalo bi da odigra treći meč za svoj novi klub.

"Ako uđemo jako i agresivno, možemo da pariramo domaćinu i donesemo bodove. Inače, odlično sam se snašao u Pazaru. Atmosfera je sjajna i to mi se sviđa. Momci i stručni štab su me prihvatili. Nadam se da ću da pomognem klubu da ostvari ciljeve", rekao je Pavišić.

Utakmica na stadionu Voždovca zakazana je za nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke