Pazarci u čudu: ''Zašto je trener Partizana kažnjen u vreme zimske pauze?''

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.12.2014.
17:19
Izvor: Beta

U Novom Pazaru šokirani jučerašnjim odlukama Disciplinske komisije FSS.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Predsednik Novog Pazara Nedžad Dragolovčanin rekao je danas da kazna koja je tom klubu izrečena zbog incidenata na utakmici s Partizanom predstavlja reakciju Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na nedolazak na Skupštinu Zajednice superlige.

"Šokiran sam kaznom od tri utakmice igranja bez publike i milion dinara. Rekao bih da je, više od jedne petarde, u pitanju odgovor FSS na nedolazak naših predstavnika na Skupštinu, čime nismo hteli da podlegnemo pritisku lobista. Ako je zbog petarde, kakve su trebale biti kazne za 16 logorskih vatri na tribinama za vreme 'večitog' derbija, više od 150 topovskih udara, nebrojano petardi i vatrometa", rekao je Dragolovčanin radiju Sto plus.

On je najavio da će se Novi Pazar žaliti zbog kazne koju je izrekla Disciplinska komisija FSS.

"Žalićemo se, ali ne znam kome. Neverovatno je kako manipulišu. Kojom logikom je trener Partizana kažnjen sa tri meseca suspenzije u periodu prvenstvene pauze. To je sramno, bolje je da ga nisu ni kažnjavali", ocenio je Dragolovčanin.

Marko Nikolic

Foto: partizan.rs

Prvi čovek Novopazaraca se zapitao da li ima svrhe da i dalje ulaže u fudbal.

"Od ulaska u Super ligu, kažnjeni smo sa 12 utakmica bez publike. S takvim stavom FSS, pitam se ima li svrhe da nastavim da ulažem svoj novac. Meni i ljudima koji ulažu u sport šalje se poruka da treba što pre da idemo i da fudbal u Srbiji, koji je dotakao dno, prepustimo Savezu", kazao je Dragolovčanin.

On je osudio pojedince među navijačima Novog Pazara zbog kojih, kako je naglasio, ispašta ceo grad.

"Svakako, osuđujemo one zbog kojih svi trpimo. Klub je preduzeo sve mere kako bi organizacija protekala u najboljem redu, ali očekujemo da policija i tužilaštvo sad odrade svoj deo posla i vinovnike dovedu pred lice pravde", rekao je Dragolovčanin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 25.12.2014
18:23

DOBRO, DA LI JE MOGUCE VISE OVO, BRE?! STA VI IMATE VISE SA NAMA, OKANITE NAS SE!

avatar
Petar Petar
Thursday, 25.12.2014
19:59

Pa glavni smo im konkurenti za osvajanje titule. Logicno je da se bune.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 25.12.2014
20:05

Ne gledam ja tako, ali ipak i to mora da se uzme u obzir na nekom nivou. Smesni su kakve istupe imaju, klasicna ispostava i poltroni!!!

avatar
Rossonero
Thursday, 25.12.2014
20:04