Pečnik: "Imamo temelje za budućnost"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.08.2014.
14:23
Izvor: Sportske.net

Nejc Pečnik je istakao da Crvena Zvezda ima "dobre temelje" za budući period, a stigao je i da nahvali mladiće koji su pružili dobru partiju protiv Radničkog iz Niša.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nejc Pečnik je kao povratnik u tim bio jedan od najboljih na terenu protiv Radničkog iz Niša, videlo se da je potrebno njegovo iskustvo ovoj mladoj ekipi Crvene Zvezde, bez obzira što je propustio prvi deo priprema.

Nenad Lalatović je bio veoma zadovoljan njegovom igrom, a tek se očekuje da Pečnik uđe u onu prepoznatljivu formu kada bude bio 100% spreman da pokaže šta sve može u domaćem šampionatu. Tome se nada i sam Slovenac.

"Nosim sa sobom veoma pozitivne utiske od subote. Sve je bilo na nivou, odigrali smo dobar meč i zasluženo pobedili. Mislim da će nam trebati još malo vremena da se prilagodimo novom konceptu i dodatno unapredimo igru, ali verujem da smo postavili dobre temelje za budućnost", rekao je Nejc Pečnik.

Naredni protivnik Crvene Zvezde biće Jagodina u subotu, a ponovo će se meč igrati na našem najvećem stadionu. Pečnik u tom meču očekuje još jednu pobedu Crvene Zvezde.

"Jagodina je iskusan tim, ekipa koja svake godine pokaže da je zasluženo u gornjem delu tabele. Očekujem tešku utakmicu, po možda izuzetno sparnom vremenu, ali kako bude nama, tako će biti i njima. Dobro bi bilo da naši navijači ponovo dođu u velikom broju i pomognu nam, jer nam njihova podrška mnogo znači, naročito mlađim igračima, i ovim putem ih pozivam da prisustvuju utakmici jer će zaista imati šta i da vide"


Pored ovoga, Nejc Pečnik je prokomentarisao i igre mladih fudbalera koji su sve oduševili na Marakani protiv Radničkog iz Niša.

"Gledam ih, i vidim u njima mnogo potencijala, i tu ne mislim samo na one koji su nastupili u subotu. Ali, treba biti pametan i usmeriti ih na pravi put. Ako budu vredno trenirali i i slušali, sigurno će napraviti velike karijere", završio je Slovenac, možda i najveće pojačanje za Crvenu Zvezdu ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke