Pečnik za 'Sportske': "Nemam utisak da nedostajem Zvezdi!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.07.2014.
19:40
Izvor: Sportske.net

Slovenac Nejc Pečnik došao je na današnji kotrolni susret Crvene zvezde i Vašaša a tom prilikom sa nama je podelio utiske o igri svog bivšeg kluba i ličnim planovima vezanim za nastavak karijere.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šentjur u kome je Zvezda igrala protiv Vašaša je malo i veoma simpaticno mesto u Sloveniji. Udaljeno 60 km od Brezica ali dovoljno blizu da Nejc Pečnik pohita da vidi doskorašnje klupske drugove.

"Svi mi nedostaju puno, nikoga ne bih izdvajao. Zaista smo proveli nezaboravne trenutke u tom pohodu na titulu i to je nešto što ostaje za ceo zivot. Bilo je mnogo lepih utakmica, ali nijedna ne može da se poredi sa tom poslednjom protiv OFK Beograda u kojoj je obezbeđena titula" priserio se Pečnik lepih trenutaka u Zvezdi na početku razgovora za naš portal.

Dok su u poluvremenu prilazili jedan po jedan, svi Zvezdini fudbaleri da se pozdrave sa Slovencem, nekoliko puta se čulo 'ajde vrati se, trebaš nam':

"Ne vidim baš da sam im toliko neophodan. Sviđa mi se kako igraju. Ovaj novi momak Gavrić što igra na mom mestu je veliko pojačanje. Šteta za malog Planića što je dobio crveni karton, ali je do tog trenutka bio veoma zapažen. Lepo je debitovati golom" prokomentarisao je Pečnik.

Za tebe smo čuli da ćeš u Maribor ako izbace Zrinjski. To su i učinili, šta sad?

"Ja nemam takvu informaciju. Treniram samostalno i čekam pravu ponudu. Za sada nema ništa oko Maribora" tvrdi reprezentativac Slovenije.

Da li si se čuo sa Mrđom pošto se priča da si mu ti napravio kombinaciju za Japan?

"Hahaha. Nije to toliko važno. Drago mi je da je Mrđa našao klub i da je već na startu demonstrirao svoje golgeterske sposobnosti" uz osmeh poručuje Pečnik.

Da sve bude jasnije, Dragan Mrđa je tokom zimskih priprema bio žrtva pošalice koju su osmislili najiskusniji fudbaleri Zvezde, odnosno oni zaduženi za atmosferu u ekipi: Mijailović, Milijaš i Pečnik.

Slovenački reprezentativac je odigrao glavnu ulogu predstavljajuci se kao italijanski menadžer. Tema je bila transfer Mrđe u japanski klub. Nista to ne bi bilo čudno da prvi strelac Superlige na kraju sezone zaista nije završio u Japanu. I to u Omiji, klubu u koji su ga njegovi drugovi 'selili' tokom čitave zime.

Sada mu ne ostaje ništa drugo nego da procenat zarade preusmeri na račun svog 'menadžera' Nejca Pečnika.

"Znači, saznali ste i vi za to. Baš me zanima ko vam je ispričao" bio je znatiželjan po završetku intervjua Slovenac koji je tokom proslave titule uzeo mikrofon i javno se izvinio Draganu Mrđi.

Kako se u novinarstvo nikada ne otkriva izvor informacije i Pečnik je ostao uskraćen za odgovor na pitanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke