Peh za Zemun - Trajković doživeo prelom noge

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.03.2018.
23:30
Izvor: Sportske.net

Borbu za opstanak u Super ligi fudbaleri Zemuna nastavljaju bez pomoći jednog od najiskusnijih u ekipi.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Gornje Varoši u sredu nastavlja borbu za opstanak u elitnom rangu takmičenja duelom sa ekipom Spartaka u Subotici.

Gostovanje na severu Bačke biće teško samo po sebi, ali će ekipi Milana Milanovića posao biti dodatno otežan usled činjenice da u timu neće biti Branislava Trajkovića.

Bivši štoper Vojvodine i Partizana koji se prošlog leta priključio Zemunu i ustalio u startnoj postavi doživeo je prelom noge u duelu sa Javor Matisom, prenosi "Žurnal".

To praktično znači da je iskusni defanzivac do kraja sezone neće biti u konkurenciji za sastav tima što će dodatno oslabiti odbrambeni bedem Zemuna.

"Moramo da tražimo rešenje za odbranu i jurimo bar jednu pobedu na strani. Nadam se da neće više biti povređenih igrača, a verujem i da će Petković i Ninkov biti spremni za iskušenja koja nas očekuju u plej-ofu", rekao je Milanović.

Zemun je u zimskom prelaznom roku angažovao Pavla Ninkova i Nikolu Petkovića ali iskusni defanzivci zbog nezadovoljavajuće forme još uvek nisu u stanju da pomognu ekipi u takmičarskim mečevima.

Ekipa Milana Milanovića pred gostovanje Spartaku zauzima dvanaestu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova što je sedam više u odnosu na Rad koji je u zoni ispadanja.

Utakmica 26. kola Super lige Srbije između Spartaka i Zemuna igra se u sredu od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke