Penal ili ne za Proleter? Vuletić priznao!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.08.2020.
15:13
Izvor: Sportske.net

Vladimir Vuletić se oglasio na Tviteru.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je sve one najbolje poznavaoce Pravila fudbalske igre juče iznenadio saopštenjem nakon meča Crvene zvezde i Proletera.

Fudbalski stručnjaci su se složili u tome da nije bio penal za Proleter nakon igranja rukom Kataija u kaznenom prostoru, a sa tim je saglasan i Vladimir Vuletić koji je to danas priznao na Tviteru.

Učinio je to u jednom od odgovora.

"Profesore, iskoristite Vaš uticaj da PFC nikako ne izdaje saopštenja o “Zvezdinim utakmicama”. Pogotovo juče, gde po novim pravilima ono zaista i nije bio penal. Radi se na destabilizaciji kluba, vi to znate bolje od svih nas. Da ostanemo na pravom putu, bez obzira na smrad oko nas"
, napisao je jedan od korisnika Tvitera, a Vuletić je odgovorio.

"To sinoćno saopštenje nije mojih ruku delo. A sa Vama sam saglasan"
, napisao je Vuletić.

Ko je onda pisao saopštenje Partizana i zašto se potpredsednik kluba nije pitao?

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NajveciZvezdasIkad
Saturday, 22.08.2020
19:08

Zamolio bih redakciju da hitno skine sa stranice ovaj uznemiravajući lik, i da ubuduće izbegava da stavlja isti.
Unapred zahvalan.

avatar
NajveciZvezdasIkad
Saturday, 22.08.2020
18:21

Samo je Zvezda drastično oštećena u meču sa Proleter on...... Partizanovci, sve što možete je da u svojoj nemoći samo plačete, kmečite, slinite, lažete, izmišljate i živite u samoobmani.....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 25.08.2020
14:33
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 22.08.2020
17:38

''Pravila UEFA su pomalo konfuzna u ovakvim situacijama. Uglavnom je praksa da se ne prekida igra kada igrač sam sebe napuca u ruku, međutim i tu ima izuzetaka. Bivši sudija Raka Đurović objasnio je svoje viđenje situacije.

– Ovo je situacija gde sudija mora da svira kazneni udarac. Katai čisto vidi loptu, to se svrstava u kategoriju nespretne intervencije. Kad igrači skaču, u duelu su, šutira neko, pa se od glave odbija u ruku, to se ne sankcioniše. Ovde je čista situacija, igrač vidi loptu. Nespretno interveniše, pogađa sebe u ruku, nije ometan, ima punu kontrolu. Ta nespretna intervencija se kažnjava najstrožim kaznom – nema dilemu Đurović.''

Posle je izjavio da su i gosti bili oštećeni za penal i ja se slažem sa njim pod uslovom da neposredno pre tog kontakta nije bio mali faul u napadu, primetio sam u videu da je tu možda bilo nečega.

Slobodan udarac? Sumnjiv faul, a samo izvođenje tog udarca je bilo neregularno.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 22.08.2020
17:15

To nije tacno, ono jeste bio penal.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 22.08.2020
18:44

E jbg sad,ko ce vama ugoditi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 25.08.2020
14:34

Ne treba niko da nam ugadja, samo neka sude ono sto jeste i to je to.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.08.2020
16:00

Kada ćete da postavite sporan tvit koji je navodno Vuletić napisao u vezi meča Tirana-zvezda ili da demantujete netačnu vest koju ste plasirali?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.08.2020
15:52

A kad ćeš ti da priznaš da je zvezda ukrala bodove Proleteru, kad ćeš da priznaš da je gol zvezde neregularan i da je trebala da igra sa igračem manje od 67' i da je suđenje od početka do kraja utakmice bilo očigledno u korist zvezde? Verovatno nikad jer si zvezdaš!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.08.2020
15:48

FK Partizan ne treba da izdaje saopštenja nego da nastavi dase bori protiv lopovluka kakav je sinoć viđen nad Proleterom u korist zvezde: 1. suđenje je bilo pristrasno od početka utakmice, sudija je pokazao tendenciju da zvezda da gol suđenjem nepostojećih prekršaja, a gol zvezde je čuvao nedosuđivanjem prekršaja za Proleter, poklonili su i jednu šansu zvezdi iz ofsajda; 2. Gavrić je po pravilima zaslužio direktan crveni karton u 67' jer je namerno udario protivnika bez lopte kada je prvi put drastrično oštećen Proleter; 3. Nakon i četvrtom izmišljenog slobodnog udarca Dragana Čolovića dozvolio je ometanje živog zida gde Degenek rukom gura živi zid što je prekšaj u napadu, a Gavrić prolazi takođe na manje od 1m iza živog zida - gol je apsolutno neregularan ; 4. Nakon stečenog vođstva Dragan Čolović koji ne pamtim da zvezda nekada nije pobedila kada joj je sudio je čuvao prednost tako što nije sudio prekršaja za Proleter na polovini zvezde i kada je na kraju počeo da krade i aute reagovao je predstavnik Proletera izrevoltiran takvom količinom lopovluka. FK Partizan mora da sruši FSS, da prekine vezu između zvezdinog FSS i zvezdinih ljudi u UEFA i da se konačno ispravi ova višegodišnja nepravda u kojoj je najviše oštećen FK Partizan koji je najveća žrtva zvezdinih lopovluka. Penal ili ne bodovi su ukradeni Proleteru i dati zvezdi!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 22.08.2020
19:03

Nije ni bitno da li je degenek napravio (rukom) faul ili ne, on uopste nije imao pravo da stoji u zivom zidu jer to nova pravila ne dozvoljavaju.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 26.08.2020
18:06
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 25.08.2020
19:06

Bitno je jer možda Arena TV izmeri da je Degenekova ruka duža od 1m.