Pešić imao ponude i iz Evrope, zašto je Al Itihad pravi izbor?

Autor: Darko Mitrović
subota 14.07.2018.
21:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sada već bivši napadač Crvene zvezde karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, a na rastanku je imao i poruku za svoje dosadašnje saigrače.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle godinu dana u Crvenoj zvezdi, tokom kojih je bio najbolji strelac crveno-belih i Superlige i dao značajan doprinos osvajanju titule prvaka države i odličnim rezultatima u Ligi Evrope, Aleksandar Pešić je ponovo spakovao kofere, a njegova sledeća stanica je saudijski Al Itihad.

Crvena zvezda je od ovog transfera zaradila 4.2 miliona evra, a zadovoljan je i Pešić koji je u najnovijoj emisiji Zvezda TV-a otkrio da je za njegove usluge bilo i interesovanja i iz evropskih klubova.

''Imao sam ponude iz Evrope, ali nisam hteo da budem sebičan, već sam hteo da pomognem i Zvezdi. Po mom mišljenju, ovo je dobar potez, možda budem napravio dobru karijeru tamo.

Naravno, razmišljao sam da li otići ili ne. Pomogao sam crveno-belima, ali i sebi. Kada sam otišao dole i video koliko ljudi vole fudbal, shvatio sam da sam napravio pravi potez. Samo ne znam kako ću se izboriti sa velikim vrućinama'', izjavio je Pešić.

Pobedu u derbiju ovog proleća izdvojio je kao najdražu utakmicu u dresu Crvene zvezde, a svojim bivšim saigračima je poželeo da ove sezone naprave još jedan korak napred u odnosu na prethodnu.

''Poručio bih im da budu ono što jesu, da se drže svi zajedno i da slušaju trenera. Samo je potrebno da daju maksimum i ostvarićemo još veći uspeh nego prošle godine. Ovi momci zaslužuju da naprave nešto veliko", istakao je Pešić.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 15.07.2018
07:57

Kakva ljudina, kakav Zvezdas, kakva Srbenda je ovaj nas Pesic. Srecno ti bilo majstore i da nam se opet vratis.

avatar
deki trbic
Saturday, 14.07.2018
22:59

NIJE DA NISI ZELEO DA BUDES SEBICAN, VEC SI SIGURNO I SAM SVESTAN DA U EVROPI NECES NISTA POKAZATI, KAO STO NI DO SADA NISI KADA SI IGRAO ZA INOSTRANE KLUBOVE, LAKO JE U NASOJ LIGI DA DAJES GOLOVE, ZASTO U ITALIJI I FRANCUSKOJ NISI DAVAO GOLOVE? IMA SIGURNO I DOBAR RAZLOG!!!

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Saturday, 14.07.2018
22:49

Logicno da treba da se oduzi

avatar
indosrbija
Saturday, 14.07.2018
21:42

hvala na svemu kralju nas i sve najbolje..