Pešić: "Još peče poraz od Arsenala"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.10.2017.
11:01
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da nije bilo lako igrati protiv Mladosti jer igrači još uvek nisu preboleli poraz od Arsenala.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije upisao je u nedelju novi prvenstveni trijumf pošto je pred nekoliko hiljada svojih navijača savladao lučansku Mladost.

Vodeći pogodak za Crvenu zvezdu postigao je Aleksandar Pešić, a isti igrač je kasnije asistirao Urošu Račiću kod drugog gola.

"Kada sam došao nisam bio dovoljno spreman, izlazio sam iz povrede. Pomalo sam se i štedeo, ali sada je sve to bolje. Trudim se da me bude na svakom delu terena. Znači mi uvek kada postignem gol, volim da asistiram, zaista. Nadam se da ću i dalje nameštati golove", rekao je o svojoj partiji Pešić.

Za Zvezdu je ova utakmica došla samo tri dana posle poraza od Arsenala koji je očigledno dosta uticao na većinu igrača što potvrđuje i Aleksandar Pešić.

"I dalje peče poraz od Arsenala, nismo ga zaboravili. I bilo nam je teško da se prebacimo na ovu utakmicu, da dođemo sa punog stadiona na skoro prazan stadion. Iz naše greške smo primili gol i sami sebi smo otežali posao, ali sigurno smo priveli utakmicu kraju", dodao je Pešić.

Ekipu Vladana Milojevića već u sredu čeka novo iskušenje jer im na megdan izlazi verovatno najprijatnije iznenađenje jesenjeg dela domaćeg šampiona, ekipa subotčkog Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
!?!?!?!?!?
Monday, 23.10.2017
11:17

Peče poraz od drugog i trećeg Arsenalovog tima...da su došli kompletni dobili bi 6 komada !!!