Pesimistične prognoze, Zvezda bez publike protiv Milana?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 02.02.2021.
11:05
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli bez podrške u meču sezone.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Utakmica između Crvene zvezde i Milana, planirana za nešto više od dve nedelje, najverovatnije će biti odigrana pred praznim tribinama, ako je suditi po trenutnom raspoloženju članova Kriznog štaba za borbu protiv virusa COVID-19.

Prilično pesimistične prognoze po pitanju prisustva publike na najvećem sportskom događaju u Beogradu ovog meseca dao je imunolog Srđa Janković gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

"Sport je važan deo života za većinu nas, ali jednostavno, mi i dalje imamo ne tako mali broj novih slučajeva dnevno. On se na tom nivou održava, ne opada. U takvim uslovima, ne možemo da očekujemo da je bezbedno imati publiku na takmičenjima do daljnjeg, kada će to biti, zavisiće od toga kada će se situacija poboljšati", rekao je Janković.

Član Kriznog štaba dodao je da bi tek od leta trebalo očekivati povratak publike na stadione, ukoliko vakcinacija bude dobro napredovala i sve mere budu poštovane.

Prvi duel 1/16 finala Lige Evrope između Zvezde i Milana na programu je 18. februara u Beogradu sa početkom od 18:55, dok je sedam dana kasnije zakazan revanš u "San Siru".

Podsetimo, crveno-beli su za vikend okončali pripreme, a pre duela sa Milanom očekuju ih prvenstveni dueli na gostovanjima u Novom Pazaru i Nišu, odnosno kod kuće protiv Mačve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak