Petar Grbić o proslavi gola na koju je i premijer reagovao!

Autor: Beta Beta
sreda 18.03.2015.
21:28
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Petar Grbić ocenio je da je današnja pobeda nad Jagodinom veoma bitna za njegov klub, ali nije mnogo želeo da priča o specifičnoj proslavi gola.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je pobedio Jagodinu sa 3:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Grbić je postigao prvi gol, koji je proslavio tako što je na desnu nogu obukao još jednu levu kopačku, odgovorivši tako na izjavu premijera Aleksandra Vučića da neki igrači Partizana imaju dve leve noge.

"To je nešto između mene i mojih drugova, nešto o čemu smo pričali u svlačionici i dogovorili se tako", rekao je Grbić novinarima posle utakmice.

Crnogorski internacionalac nije želeo da odgovori na pitanje da li je postojao dogovor da se tako proslavi gol ako ga postigne bilo ko od igrača Partizana.

"Ja sam rekao da ću se tako radovati ako postignem gol, tako sam proslavio i to je to. Bolje da pričamo o utakmici, pobedili smo sa 3:0", rekao je Grbić.

Vučić se putem Tvitera izvinio Grbiću i igračima Partizana, ocenivši da ga je ovaj prvotimac "na duhovit način" "pobedio".

"Hvala na tome i to je sve što mogu da kažem", rekao je Grbić, a onda uz osmeh dodao:

"Nadam se da ovo neće da izazove neki međudržavni incident"
.

Grbić je ocenio da je pobeda nad Jagodinom veoma bitna za njegov tim.

"Mislim da smo tokom cele utakmice bili bolji rival i da smo zasluženo pobedili. Ne bih sad da se opuštam i da govorim da je sve gotovo, ali imamo veliku zalihu pred revanš. Srećan sam zbog gola i cele ekipe. Odigrali smo taktički dobru utakmicu i na kraju slavili", rekao je Grbić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jug Grobarima Revolt
Thursday, 19.03.2015
08:57

Kakav sad medjudrzavni incident, Grbicu, vidi se da si fudbaler Hahaha

avatar
Marko Kralj
Thursday, 19.03.2015
01:43

Kako se covek odma pronasao da ima dve leve.

avatar
Wednesday, 18.03.2015
23:12

Mozda se neko nece sloziti sa mnom ali smatram da ne trcimo dovoljno. Pogotovo kad sevne kontra odbrana se vraca ali ovi ostali jedva mrdaju i tako dopustamo protivniku da nam se mota na nasoj polovini. Ilic, ma koliko ga ja voleo kao legendu kluba, vise ni pola sata ne moze i treba mu davati na kasicicu da igra.