Petrić: "Ja sam izvukao pouke, nadam se da su i igrači"

Autor: Beta Beta
subota 16.09.2017.
16:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Gordan Petrić rekao je da se nada da su njegovi igrači uzvukli pouke iz utakmice protiv Bačke i dodao da će imati problema u Čačku protiv Borca ako "ne urade domaći zadatak".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Rada su u sredu odigrali 0:0 protiv Bačke u devetom kolu Super lige Srbije, a sutra ih očekuje novi duel - protiv Borca u Čačku.

"Prvo da se osvrnem na utakmicu protiv Bačke. Protiv Bačke smo sami sebi napravili problem, nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili. Nadam se da su igrači izvukli pouke, ja jesam. Ne mogu samo igrači da budu krivci, i mi treneri treba da se zapitamo da li smo dovoljno dobro pripremili utakmicu", rekao je Petrić novinarima u Beogradu.

Ekipa sa Banjice je na 13. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa osam bodova, dok je Borac poslednji sa samo jednim osvojenim bodom.

"Očekuje nas potpuno ista utakmica kao protiv Bačke, dve slične ekipe... Bez obzira što je Borac do sada uzeo samo jedan bod, to neće biti naivna utakmica. I oni traže svoju šansu. Ako budemo uradili domaći zadatak mislim da imamo šanse, ako ne uradimo, imaćemo problem", rekao je Petrić.

Trener Rada je rekao da su svi igrači, osim Vladimira Volkova, spremni za sutrašnji meč.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke