Petrićevih 11 za Slovacko - Hamrun otkriva karte, Natho na klupi?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 07.09.2022.
21:12
Izvor: Sportske.net

Crno-beli žele tri boda na otvaranju LK.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalere Partizana sutra od 18.55 sati očekuje gostovanje Slovackom u okviru prvog kola Lige konferencija.

Nimalo lak zadatak za crno-bele koji su podigli formu pod palicom Gorana Petrića, zaigravši čvršće unevši veru da će sezona krenuti nabolje u odnosu na njen sam start.

Goran Petrić slaže kockice. Možda neće moći da računa na sve igrače na utakmici u Češkoj, ali i s onim što ima, Partizan važi za favorita. Slovacko je, barem na papiru, ekipa kod koje će svi kucati na vrata za bodove i gol-razliku, pa i Partizan s tim mislima, ali nikako potcenjivačkim, mora da gleda ka predstojećem duelu.

Igraće crno-beli sa trojicom štopera, što je Petrić isprobavao u prethodnim utakmicama, posebno protiv Hamruna. Trener Partizana upravo je uporedio svog predstojećeg rivala sa timom sa Malte, što bi moglo da nagovesti kako će započeti duel u Češkoj.

Vujačić, Marković i Saničanin donose Partizanu sposobnost opasnosti u prekidima i skoku pred protivničkim golom, a u isto vreme slobodu Uroševiću i Živkoviću da deluju po bokovima.

Kristijan Belić ponovo dobija poverenje svog stratega, a na klupu će morati da se preseli Patrik Andrade. Dilema je za levo krilo budući da Kvinsi Menig nije otputovao sa ekipom u Češku, pa je neizvesno hoće li Jović krenuti od prvog minuta, a Bibars Natho šansu čekati s klupe kao protiv Hamruna ili će prednost dobiti Izraelac.

PARTIZAN: Popović - Saničanin, Vujačić, Marković - Urošević, Traore, Belić, Živković - Jović (Natho), Dijabate, Rikardo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke