Piksi dovodi svog čoveka u FSS, ko će ostati bez posla?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 08.02.2021.
16:35
Izvor: Sport klub

Stojković postavio novi uslov.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi blizu je preuzimanja reprezentacije Srbije, a sa sobom dovešće i nekadašnjeg saigrača iz Crvene zvezde Stavana Diku Stojanovića.

Ovu informaciju je preneo Sport klub ističući da je dolazak čuvenog golmana crveno-belih iz šampionske generacije u Bariju bio jedan od Stojkovićevih uslova prilikom prihvatanja novog posla.

Još je tajna koju poziciju bi nekadašnji sportski direktor Zvezde mogao da ima u Fudbalskom savezu Srbije, budući da je pozicija sportskog direktora popunjena sa Vladimirom Matijaševićem.

Nije naglašeno da će Stojanović biti deo stručnog štaba, a ukoliko zaista bude hteo kancelariju na Terazijama, neko od akutelnih rukovodioca morao bi da napusti poziciju.

Podsetimo, danas je obelodanjeno da će proslavljeni fudbaler zarađivati 600.000 evra godišnje kao selektor Srbije, a da će mu ukoliko odvede "orlove" na Svetsko prvenstvo premija iznositi milion evra.

Kvalifikacije za Mundijal u Kataru naredne godine počinju za mesec i po dana, a dodajmo da je put na završni turnir daleko teži nego u ranijim ciklusima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 08.02.2021
18:30

Piksi je igračka legenda. Kao klupski trener ili menadžer, radio na Dalekom istoku, u vrlo specifičnim ligama, u poslednje vreme i sa ne baš impresivnim rezultatima. Dobio je, za naše uslove, veoma veliku platu, plus - veliki bonus za plasman. Šta ako se plasira, ali fudbal koji budemo igrali se - ne dopadne Kokezi? Hoće li i njega smeniti? Ako ne, zašto ne? Možda zato što je Onaj nedeljama uzvikivao njegovo ime sa Severa? Srećno Piksi! Nadam se da ćeš uspeti, ali to, kako je ovde organizovan fudbal, to je kriminal. U svakom, pa i u najbukvalnijem smislu reči.